Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pesten szokás májuskosarat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten szokás májuskosarat ajándékozni? Hogyan szóljak előre, hogy én akarok?! L

Figyelt kérdés

Vidékről jövök ,mármint városból,és ott minden évben kaptam a baártomtól gyönyörűséges május kosarakat!

Elmúlt 3 évben nem volt baártom feljöttem Pestre és most van párom. Nem tudom,hogy neki tervben van-e ilyesmi,de mióta együtt vagyunk még egy száll rózsát sem kaptam...én imádom a virágokat és nem tudom,hogy jelezzem felé,hogy nagyon igénylem és jól esne ha kapnék?? Valamiért úgy érzem,ha nem fogok kapni május1 ilyet akkor nagyon haragos leszek vagyis szomorú,hogy még ennyit sem jelentek neki... Alapból sem mutatja ki a szeretetét jól úgyhogy ez most nagyon jó lehetőség lenne rá...

2020. ápr. 26. 16:04
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
80%
Gőzöm sincs mi a Májuskosár 27f Budapestről
2020. ápr. 26. 16:05
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
hát ha virágot se kaptál...lehet, a barátod meg olyan helyről jön, ahol májusfa van, de nem kivitelezhető az pesten
2020. ápr. 26. 16:08
 3/39 anonim ***** válasza:
77%
De tényleg, mi ez, én se tudom :/
2020. ápr. 26. 16:08
 4/39 anonim ***** válasza:
44%

"Valamiért úgy érzem,ha nem fogok kapni május1 ilyet akkor nagyon haragos leszek vagyis szomorú,hogy még ennyit sem jelentek neki..."

Szóval te ígyis-úgyis találni akarsz egy okot arra, hogy besértődhess. Ki gondolta volna, tipikus nő.

Amúgy például úgy, hogy elmondod neki? Vagy másképp honnan szülje ki?

2020. ápr. 26. 16:09
 5/39 anonim ***** válasza:
86%
Nem szokás, vagy legalábbis én így hallottam róla könyvekből, de életemben nem láttam ilyesmit. 30N
2020. ápr. 26. 16:09
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Van ahol május fát állítanak a lány háza elé, régen egy haverom meg is kért, hogy menjek már vele nézzünk valami szép faágat, hogy majd azt feldíszíti a barátnőjének. A vége az lett, hogy f..án leestem a fáról, ahogy vágtam az ágat. :) Az egyik borsodi faluban meg az a szokás, vagy csak volt, nem tudom, hogy a lányos házak kapuit leszedték, majd 1-2 m-rel odébb tették.
2020. ápr. 26. 16:11
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem gondolatolvasó, akkor lehet ám vele pl. beszélgetni is, ha pedig nagyon akarod, akkor utalj rá, hogy ez jaj, de jó szokás, te nagyon szereted, meg a virágokat is.
2020. ápr. 26. 16:14
 8/39 A kérdező kommentje:

azért nem írtam fát,mert itt nyilván azt nem lehet megcsinálni maximum a társasház előtti fát lehet feldíszíteni,de arról meg honnan tudjam,hogy nekem szánták? :D

Nem terveztem el,hogy dühös leszek,de már most izgulok rajta és félek,hogy vajon fogok-e kapni.

Nagyon örülnék neki és félek,hogy csalódni fogok,hogy nem kapok :(

2020. ápr. 26. 16:15
 9/39 A kérdező kommentje:
már sokszor utaltam rá,hogy mennyire szeretem a virágokat :( de semmi nem hatja meg...azon is agyaltam veszek magamnak szép rózsákat,tulipánt és kirakom az asztalra és ha rákérdez megmondom,ha már nem kapok iylet megveszem én...
2020. ápr. 26. 16:17
 10/39 anonim ***** válasza:
85%
Szerinted te aki vidékről jött, majd neked egy városi pasi tudni fogja mi a szar az a májusi kosár? Én vidéki vagyok, de életembe nem hallottam róla.
2020. ápr. 26. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!