Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pesten szokás májuskosarat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten szokás májuskosarat ajándékozni? Hogyan szóljak előre, hogy én akarok?! L

Figyelt kérdés

Vidékről jövök ,mármint városból,és ott minden évben kaptam a baártomtól gyönyörűséges május kosarakat!

Elmúlt 3 évben nem volt baártom feljöttem Pestre és most van párom. Nem tudom,hogy neki tervben van-e ilyesmi,de mióta együtt vagyunk még egy száll rózsát sem kaptam...én imádom a virágokat és nem tudom,hogy jelezzem felé,hogy nagyon igénylem és jól esne ha kapnék?? Valamiért úgy érzem,ha nem fogok kapni május1 ilyet akkor nagyon haragos leszek vagyis szomorú,hogy még ennyit sem jelentek neki... Alapból sem mutatja ki a szeretetét jól úgyhogy ez most nagyon jó lehetőség lenne rá...

2020. ápr. 26. 16:04
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
15,és ezt hogy jelezzem? nem akarok követelőzni...örülnék,ha meglepne vele. de most mondjam,hogy drágám venned kell májuskosarat nekem úgy készülj?!
2020. ápr. 26. 16:58
 22/39 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Közép-dunántúlon sem ismerjük sem a májusfát, sem a májuskosarat.

Egyáltalán beszéltél neki erről a hagyományról? Vagy csak várod, hogy kitalálja, hogy neked kell egy kosár virág.

2020. ápr. 26. 16:58
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan szóljak előre, hogy én akarok?!"

Így: "Béla, szeretnék májuskosarat."

Ne hisztizz meg manipulálj ilyen "ha nem kapok, megveszem én" dumával.

Megértem azt, hogy teljesen más, ha valaki magától gondol rád, mint az, ha a szájába kell rágni, hogy gondoljon rád, de lehet, fogalma sincs, mi ez a kosár dolog.

2020. ápr. 26. 16:59
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Esélytelen hogy kapj. Első körben a barátod még egy szál virágot se adott... másodszor, ha akarna, akkor se tudna május kosarat adni, mert a virágboltokban Pesten, sőt Pest megyében sincs május kosár. Onnan tudom, hogy borsodiként meséltem a férjemnek erről, ő meg akart lepni egy ilyennel régen, de a virágboltosnak lövése se volt mit kéne adnia. Így kaptam három pici cserepes virágot egy fonott tálcán :D
2020. ápr. 26. 17:02
 25/39 A kérdező kommentje:

24, ez nagyon aranyos :)

most rákerestem és találtam olyan virágboltot ahonnan lehet rendleni Pesten ilyen kosarat,igaz 17ezer volt ami elég sok,de biztosan lehetne találni olcsóbban is vagy elkészíthetik kérésre is.

Egyébként már egy csokor virágnak is örülnék vagy egy szép cserepesnek átkötve masnikkal :(

2020. ápr. 26. 17:07
 26/39 anonim ***** válasza:
57%
Általában azt mondom, hogy tudd, miket vársz el egy kapcsolatban, de te nagyon túllősz ezen. Jöhet a tökéletes pasi, ha nem kapsz masnis virágot, eret vágsz?
2020. ápr. 26. 17:14
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mondd neki különben magától nem fog rájönni!

Vidéki vagyok. Nálunk a májusfa állítás, májuskosár adás az eljegyzéskor szokott lenni.

2020. ápr. 26. 17:18
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a nőnap.. Mondom ezt nőként, aki kisvárosban nőtt fel, és kislányként mindig kaptam májusfát. A férjem budapesti, de ő májusfát is csak hírből ismeri, tuti, nem fog a barátod májuskosarat venni magától. Főleg, ha még egy szál virágot se vett soha. Május 1-jéről szerintem a nagyvárosokban annyi jut csak az emberek eszébe, hogy nem kell dolgozni meg majális van.

Ja és egyet én is sokáig elrontottam, a férjem tanított meg rá. A férfiak baromira nem értik, ha utalgatsz valamire, meg kell mondani egyértelműen, hogy mit akarsz. Én is csomószor vártam, hogy na vajon lesz e ez vagy az, aztán mikor bevágtam a durcát, a férjem nem is értette, mi bajom, hisz sosem mondtam előtte, hogy szeretném. Szóval, "Béla, van nálunk egy ilyen hagyomány, tökre szeretnék idén tőled ilyent kapni".

2020. ápr. 26. 17:20
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Vidéki lány vagyok Pesten, de fogalmam nincs mi a fene az a májuskosár :'D Majsufat tudom de ennyi. Sosem erdekelt kapok e ilyet. Szerintem barátod sem fogja tudni.
2020. ápr. 26. 17:33
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, ilyen egyszerű.
2020. ápr. 26. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!