Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok pénzt ilyen helyzetben a párotoknak?
Jelenleg fasírtba vagyunk, egy kis hülyeségen vesztünk össze, nem beszélünk 2 napja.
Tudom, hogy nehéz anyagi helyzetben van most. Korábban is adtam neki pénzt ha úgy volt, hisz a párom.
Nem fogom keresni, elmondtam neki amit kellett. Viszont nem akarom szarba hagyni sem, arra gondoltam utalok neki egy kevés pénzt.
Szerintetek hülyeség? Ti mit tennétek?Én vagyok a nő.
Akivel nem beszélek 2 napig, az nem a párom a második nap végére, mert az ilyen dacos hisztigépekkel nem alkotok elvből életközösséget :D
Egyébként nem, nem adok senkinek pénzt úgy, hogy nem kéri direktben.
"A kérdező kommentje:
Nem értem mi lenne a kamu benne. Van egy vállalkozása. És igen egészségügyi dolgozó, akinek van több diplomája."
Oszt' akkor mijé nincsen neki melója meg píze???
Akivel annyira "komoly" a "kapcsolatom", hogy dedózunk, meg nem állunk szóba egymással, annak kizárt hogy pénzt utaljak.
Komoly párkapcsolatban simán segíteném a párom.
Mi a francnak vagy benne egy olyan kapcsolatban, ahol ilyen óvodás szinten menmgy a konfliktusok kezelés3, hogy bedurciztok, és nem szóltok egymáshoz? Agyrém. Nem pénzt adnék, hanem szakítanék, és keresnék egy felnőttet magam mellé.
10-es: én diplomás vagyok és vállalkozó, ebben mi a hihetetlen? Nem csak fizikai munkás tud ám vállalkozni...
17.-nek.
Nem úgy értettem!
Arra vonatkozott, hogy ha ez ekkora több diplomás, vállalkozó valaki, akkor mitől olyan csóró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!