Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok pénzt ilyen helyzetben a párotoknak?
Jelenleg fasírtba vagyunk, egy kis hülyeségen vesztünk össze, nem beszélünk 2 napja.
Tudom, hogy nehéz anyagi helyzetben van most. Korábban is adtam neki pénzt ha úgy volt, hisz a párom.
Nem fogom keresni, elmondtam neki amit kellett. Viszont nem akarom szarba hagyni sem, arra gondoltam utalok neki egy kevés pénzt.
Szerintetek hülyeség? Ti mit tennétek?Én vagyok a nő.
Nem. Ez kemény hogy ennyire nincs valakinek félretett pénze, amihez nyúlhatna.
Ja és a legtöbb embernek nem azért nincs félretett pénze, mert túl keveset keres, hanem mert túl sokat költ (olyan dolgokra, amikre nem lenne szüksége) és aztán már nem marad miből félretenni.
Biztos nem leszek a kedvenc válaszadód, de ne Istenkedj!!
Én is millió 1x tettem meg hasonlókat, és mindig visszafelé sült el. Nem minden a Te dolgod a kapcsolatban. Ha kéri és úgy adsz az más, akkor adj!
De ne tegyél mindent a feneke alá, mert nem fog jobban becsülni. SAJNOS!! :(
(halkan jegyzem meg tapasztalatból beszélek)
KAMU!
"A kérdező kommentje:
Nehéz helyzetbe került most, de egyébként van háza, autója, vállalkozása. Nem azért nincs most mert link. Dolgozik, több diplomája van."
Vagy KAMU, vagy hazudik a kanid.
Menjen dolgozni! Őröket és futárokat keresnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!