Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adnátok pénzt ilyen helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok pénzt ilyen helyzetben a párotoknak?

Figyelt kérdés

Jelenleg fasírtba vagyunk, egy kis hülyeségen vesztünk össze, nem beszélünk 2 napja.

Tudom, hogy nehéz anyagi helyzetben van most. Korábban is adtam neki pénzt ha úgy volt, hisz a párom.

Nem fogom keresni, elmondtam neki amit kellett. Viszont nem akarom szarba hagyni sem, arra gondoltam utalok neki egy kevés pénzt.

Szerintetek hülyeség? Ti mit tennétek?Én vagyok a nő.

2020. ápr. 17. 15:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Neki miért nincs pénze?
2020. ápr. 17. 15:56
 2/19 A kérdező kommentje:
Nehéz helyzetbe került most, de egyébként van háza, autója, vállalkozása. Nem azért nincs most mert link. Dolgozik, több diplomája van.
2020. ápr. 17. 16:00
 3/19 anonim ***** válasza:
41%

Nem. Ez kemény hogy ennyire nincs valakinek félretett pénze, amihez nyúlhatna.

Ja és a legtöbb embernek nem azért nincs félretett pénze, mert túl keveset keres, hanem mert túl sokat költ (olyan dolgokra, amikre nem lenne szüksége) és aztán már nem marad miből félretenni.

2020. ápr. 17. 16:00
 4/19 anonim ***** válasza:
81%

Biztos nem leszek a kedvenc válaszadód, de ne Istenkedj!!

Én is millió 1x tettem meg hasonlókat, és mindig visszafelé sült el. Nem minden a Te dolgod a kapcsolatban. Ha kéri és úgy adsz az más, akkor adj!

De ne tegyél mindent a feneke alá, mert nem fog jobban becsülni. SAJNOS!! :(

(halkan jegyzem meg tapasztalatból beszélek)

2020. ápr. 17. 16:16
 5/19 anonim ***** válasza:
13%
Pénz csak a nőnek jár.
2020. ápr. 17. 16:20
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
Én sem adnék.
2020. ápr. 17. 16:21
 7/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem utalnek neki a semmibol, hanem mondjuk felhivnam, hogy megbeszeljuk a veszekedest es megkerdeznem utana, ha mar minden oke, hogy kell-e neki. Bar oszinten szolva amig nem elek egyutt valakivel, addig nem vagyunk olyan viszonyban, hogy csak ugy penzt adogassak neki, rendszeresen.
2020. ápr. 17. 16:23
 8/19 A kérdező kommentje:
4es egyetértek egyébként, én is tapasztaltam már amit mondasz
2020. ápr. 17. 16:24
 9/19 anonim ***** válasza:
15%

KAMU!

"A kérdező kommentje:

Nehéz helyzetbe került most, de egyébként van háza, autója, vállalkozása. Nem azért nincs most mert link. Dolgozik, több diplomája van."

Vagy KAMU, vagy hazudik a kanid.

Menjen dolgozni! Őröket és futárokat keresnek!

2020. ápr. 17. 16:40
 10/19 anonim ***** válasza:
17%
Diplomás vállalkozó...persze.
2020. ápr. 17. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!