Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vita hevében pohon csaptam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vita hevében pohon csaptam a barátom. Erre ö viszonozta. Ti haragudnátok? 28/N.37/F

Figyelt kérdés
Bocsánatot kért. Én is töle
2020. ápr. 11. 22:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
De egy nő minek verekszik?
2020. ápr. 11. 22:46
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Azt mondanam amig csak egy pofon valtas es utanna bocsanat keres van, attol meg nem dol ossze a vilag. Az h haragszol-e azt te kell tud...

Mas kerdes h az asszertiv problema megoldast kene gyakoroljatok.

2020. ápr. 11. 22:46
 13/17 anonim ***** válasza:
32%
Férfi vagyok. Sose pofoznék meg nőt. Megvetem azokat a férfiakat, akik nőket pofoznak meg. Az ilyen férfiak erkölcsi nullák és hullák. De azt sem engedném soha, hogy engem egy nő megpofozzon. Volt ilyen, hogy meg akart pofozni, de én elkaptam a csuklóját, és megállítottam még időben a mozdulatát. Nem engedtem, hogy megpofozzon. A férfit megpofozó nő ugyancsak erkölcsi hulla és nulla. Egyik félnek sincs joga sem fizikai, sem verbális agresszióhoz a másikkal szemben. Az a nő, akinek a csuklóját elkaptam, azért akart megpofozni, mert nem voltam hajlandó neki kifizetni egy huszadik pár cipőt. 19 pár nem volt neki elég. Egyébként utána ott is hagytam.
2020. ápr. 12. 00:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
2020. ápr. 12. 04:45
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
Ez számomra tök ízgató lenne:). Kár, hogy ő is visszaadta, inkább egy nagy hancúrozásba kellett volna vinnie a dolgot.
2020. ápr. 12. 08:55
 16/17 anonim ***** válasza:
25%
Nem, mert arra volt reakció, amit én csináltam. Reflex, önvédelem.
2020. ápr. 12. 11:26
 17/17 anonim ***** válasza:
63%

Ennek a kapcsoaltnak sokjovoje nincs !

Lesznek meg itt pofozkodasok .. ez nem harag kerdese !!

Ebben a korban.. de semilyen korban nem lenne szabad !

2020. ápr. 12. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!