Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha a barátnőtök megkérne rá, hogy fél10-re érjetek haza a haveri iszogatásból haragudnátok rá?
Miért nem megy veled? Nekem ez mindig annyira érthetetlen.
Amúgy ha mondjuk egész héten nem volt időtök egymásra akkor teljesen jogos szerintem.
Ha viszont amúgy egy csomó időt áldozol rá mindig akkor csak sima hiszti meg kisajátítás. Bár én még mindig úgy gondolom, hogy ha valaki komoly kapcsolatban él akkor azért ez vállalható "áldozat".
Mi a program? :) Ha nincs, akkor inkább menj te is.
32/f
Hát, nem haragudnék, de próbálnám meggyőzni, hogy ez így nem reális kérés.
Velem lehet és pihenhet mondjuk péntek este. Az miért nem jó?
Hasonló szitu volt válunk is, bár én konkrétan nem mondtam neki, hogy mikorra érjen haza, ő mondta, hogy eljön korábban. Végül abban maradtunk mint amit az egyik hozzászóló írt: elhívott magával és így tovább maradtunk. :)
De szerintem is attól függ, hogy azon a héten mennyit taliztatok, mert ha csak a szombati nap lehetne lehetőség arra, hogy talizzatok, akkor jogos a lány kérése. Ha viszont sokat voltatok együtt a héten, min mondjuk 4 napot, akkor viszont nem igazán jogos. Főleg úgy nem, ha együtt is laktok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!