Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ex haza készül?
7 hónapja hagyott el minket a munkahelyi szeretője miatt.
Most olyan érzésem van, mintha visszakozni akarna.
Sokat panaszkodik az anyósjelöltre, a barátnőre, és egyre többet van nálunk.
Elég aljas módon bánt velem a szakításkor, most mégis nekem panaszkodik.
Valahol a lelkem mélyén még mindig szeretem őt, de nem vagyok biztos benne, hogy még tudnék vele együtt élni a bizalomvesztés miatt.
Szerintetek újra építhető lenne ?
Trollok kíméljenek!!
Szerintem megkérdezhetnéd miért gondolja,hogy Ti barátok.vagytok és ezt halkgatni akarod.De most komolyan.
Nem biztos,hogy békülni akar,azt is hiheti,hogy megbocsájtottál már,és így kiöntheti neked a szívét.
Na várjunk :)
7 hónapja elhagyott. összejött a munkahelyén egy másik emberrel, csókolóznak, k**úrnak immel ámmal együtt vannak édeskettesben...
és ezek szerint elég sűrűn beszélsz vele....vagy találkoztok is....
Te normális vagy?
Az emleket szereted, azt aki regen volt. Sosem lesz mar olyan. Vissza ne engedd! Egyebkent ez lesz a taktika is, a regi szep emlekekkel probal ostromolni. Ha elgyengulsz, mar maszik is az agyadba. Ha nosztalgiazni kezd, akkor mond meg neki, hogy ne haragudj, de nincs erre idod.
42F
Én is azt kérdezem amit az ötös.
De tudom a választ igazából...
Nem, nem normális a kérdező.
#5 van egy közös gyermekünk. Ha figyelmesen olvasol, akkor gondoltad volna, mivel többes számban írtam. Szóval muszáj találkoznom vele.
És
#7 kértem, hogy trollok kíméljenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!