Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ex haza készül?
7 hónapja hagyott el minket a munkahelyi szeretője miatt.
Most olyan érzésem van, mintha visszakozni akarna.
Sokat panaszkodik az anyósjelöltre, a barátnőre, és egyre többet van nálunk.
Elég aljas módon bánt velem a szakításkor, most mégis nekem panaszkodik.
Valahol a lelkem mélyén még mindig szeretem őt, de nem vagyok biztos benne, hogy még tudnék vele együtt élni a bizalomvesztés miatt.
Szerintetek újra építhető lenne ?
Trollok kíméljenek!!
Vicc az egesz.
Ha bemegy akkor azt jelenti beengeded ha nem kuldod ki. Vagy arra se vagy kepes h kikuld?
Tudod.miert nem? Mert meg mindig o kell neked azert.
Es ezt o is tudja, ezert jon azzal amivel.
Te kell tudd mit akarsz igazan mi hiaba mondjuk hogyan kellene
Szerintem az egyáltalán nem durva, csak egyszerűen határozott kérés, hogy azt mondod neki, hogy
Nézd, te úgy döntöttél, hogy elvágod a közös jövőnk fonalát, tudomásul vettem, alkalmazkodtam hozzá, és eszerint is élek. Ennek a dolognak vállalom minden következményét, és neked is vállalnod kell a döntésed következményét, akkor is, ha tetszik, ha nem. Ide tartozik, hogy minket már csak a gyerek köt össze, ebben a dologban mint szülőknek együtt kell működnünk, de a lelki és egyéb problémáid a legkisebb mértékben sem érdekelnek, találj valakit, aki erre kíváncsi, esetleg ha nincs más, akkor beszéld meg az anyukáddal, de kérlek engem kímélj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!