Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is haragudnátok a helyemben?
Párommal jövőhéten lesz az 5. évfordulónk. Pár napja, mikor beszéltünk erről és a tervekről, mondtam hogy jó lenne ezt megünnepelni romantikusan, ketten, mert mégiscsak szép idő ez már, eddigi években kicsi megemlékezés, valahol vacsora volt. Ezzel ő is egyetértett, megbeszéltük nagyjából a tervet, mivel ezen a hétvégén(tegnap) esküvő is volt, mára pedig hívtak barátok kisebb kirándulásra. Szóval megbeszéltük hogy most megyünk a barátokkal aztán jövőhéten kettesben ünnepelünk.
Ami fontos még, hogy párom olyan munkahelyen dolgozik, ahol bármikor telefonhívásra mennie kell, tehát éjjel nappal szolgalatban, nincs konkrét szabadnap,mint pl hétvégék, hanem egy hónapban 4 napot vehet ki amikor ő szeretné, vagy tartogathatja következő hónapokra ha szükség van.
Ami ma nagyon rosszul esett, hogy ugye ma barátokkal voltunk és haver kérdi,hogy jövő hétvégén megyünk e xy helyre. Párom mondja, hogy nem,mert dolgozik hétvégén. Nagyot néztem, hisz velem úgy volt megbeszélve hogy hétvégén ünnepelünk. Rákérdeztem, hogy komolyan dolgozni fog? Nem lesz szabad legalább 1 nap? Azt válaszolta, hogy nem mert akkor az összes szabadnap fel lesz használva és nem fog maradni máskorra...
Hirtelen a könnyeimmel küszködtem annyira rosszul esett, mert én már elképzeltem a közös programot, főzni akartam finomat és tortát sütni, kedveskedi. De ezzel kb tudatta, hogy neki ez nem is annyira fontos, most úgy érzem semmit sem fogok ebből én sem megcsinálni, nagyon sértve érzem magam.
Most pms időszakban is vagyok, amikor hajlamos vagyok túlreagálni dolgokat, kíváncsi vagyok, hogy ti mit szólnátok ehhez és hogyan reagálnátok?
22n
Mondtam neki, hogy rosszul esett, amennyire tudtunk beszélni a barátokkal egy térben, igazából látta hogy pityergek is. Még nem volt időnk kivesézni mert jelenleg hazafelé tartunk a többiekkel egy autóban. Otthon mindenképp átbeszéljük, csak kíváncsi voltam más is ennyire kiakadt volna vagy a hormonjaim is rátesznek egy lapáttal és nem kellene felfújnom annyira.
Igen, átlehet tenni egyik hétvégéről a másikra, viszont kb semmi értelme, ugyanúgy felkell használnia rá egy szabadnapot, tehát nem értem miért nem tartja annyira sem ezt az alkalmat,hogy erre áldozzon.
Érthető, ha rosszul esik.
Azzal együtt, hogy totál abszurd munkahely, ahol "bármikor telefonhívásra mennie kell, tehát éjjel nappal szolgalatban, nincs konkrét szabadnap". Szerintem ez eleve jogellenes, úgyhogy párod gondolkozzon el, hogy miért jó neki jogellenes körülmények között dolgoznia.
Ez nem túlreagálás, tök bunkó a pasi. Mi az hogy a barátokra áldoz a szabadidejéből, kettőtökre meg nem. Ultragáz.
Megbeszéltétek azóta? Nagyon érdekelne mit mondott, mivel magyarázta ezt a hozzáállását.
Igen, volt egy komoly beszélgetésünk azóta.
Azt mondta, hogy nem árról van szó, hogy nem akarná megünnepelni, hanem csak elhalasztani. Azért mert jelenleg szerelőnél van a kocsija, nem lesz hétvégére kész és nem tudnánk programokra/arra a helyre menni ahova szeretett volna vinni.
Mondjuk ez így már érthető, viszont ezt nekem akkor nem mondta, én csak annyit tudtam amennyit azelőtt megbeszeltunk, hogy egyik hétvége a haverokkal közös,következő pedig kettőkké, aztán meg azt hallom hogy nem is így lesz. Szóval gyakorlatilag nem akart most azért szabadnapot venni, hogy itthon üljünk, hanem szeretne majd akkor 1-2t mikor elmehetunk egy helyre amit kinézett.
Abban viszont belátta, hogy hibás, hogy ezt nem magyarázta el időben nekem. LÁtta,hogy kb félreértem a dolgokat, pityergek és megsértődök, erre meg ő lett mérges rám és s ha én nem szóltam hozzá akkor ő sem.
Tudom, hogy nem törvényes a munjaideje, de ez tenyleg olyan hely, amit nem lehet időkorlátba rakni, akkor kell menni ha baj van. Mindemellett ezért elég szép összeget kap, a pénz ugye meg kell, főleg ha gyűjteni akarunk a jövőnkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!