Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nálatok kizáró ok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok kizáró ok, ha a férfinak/ nőnek hiányzik 1-2 foga? (hátulról)

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy pl em lehetett megmenteni, és hátulról hiányzik 1 fog. De a többi rendezett, az illető is ápolt megjelenésű.
2020. ápr. 2. 17:30
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
76%
Ha a fanyalgok kifizetik helyettem azokat a súlyos összegeket amibe kerül akkor potoltatom én. Nem tudom hogy gondolhatja azt bárki is hogy azért nem csináltatjuk meg mert nekünk ez öröm vagy mert nem zavar.
2020. ápr. 3. 21:04
 32/32 anonim ***** válasza:
75%
Ha hátulról, akkor nem hiszem. Nekem is tévedésből kikaptak egyet... Borzalmas volt. Nos, ez nem igénytelenség, az igénytelenség az lenne, ha ki sem húzatná, hanem hagyná rohadni.
2020. ápr. 4. 06:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!