Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nálatok kizáró ok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok kizáró ok, ha a férfinak/ nőnek hiányzik 1-2 foga? (hátulról)

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy pl em lehetett megmenteni, és hátulról hiányzik 1 fog. De a többi rendezett, az illető is ápolt megjelenésű.
2020. ápr. 2. 17:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
69%
Hátul nem zavar, de elől már igen. Láttam például olyat, akinek elől pont a két középső alsó foga hináyzott. Na az elég feltűnő.
2020. ápr. 2. 18:11
 12/32 anonim ***** válasza:
70%
Ugyanmár ezt a kérdést ha szeretnéd megismerni vagy érdekel az illető nehogymár ezen múljon.Engem nem zavarna a férjemnek is hiányzik az egyik rágófoga attól még feleségül mentem hozzá.Persze ha elölről hiányozna az teljesen más kérdés.
2020. ápr. 2. 18:12
 13/32 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a felső sorból a hatsok közül az elsők hiányoznak mindkét oldalt. Csak ritkán látszik, nagyon meg kell hozzá néznie az embernek. Az a helyzet hogy ha meg akarom csinaltatni akkor két egészséges fogat is lecsiszolnanak és arra is koronát raknanak hogy tartsak a hianyzot. És akkor tönkre mehetnek azok is. Nem beszélve arról hogy több százezer forint lenne. Vagy valaszthatom az implantátumot cirka egy millióért. Valahogy nincs erre pénzem. Aki szerint emiatt igénytelen vagyok az kapja be.
2020. ápr. 2. 18:39
 14/32 anonim ***** válasza:
77%
jelenleg 2 bölcsességfogam van kihúzva, a másik 2 is ki lesz (nem úgy nő ahogy kellene, tolja szét a fogaimat). Egyébként normálisan rendbetartott fogsorom van
2020. ápr. 2. 19:07
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Nekem minden fogam fekete,rohad.Engem nem zavar.Van olyan nő akit viszont igen.
2020. ápr. 2. 19:12
 16/32 anonim ***** válasza:
14%
Elgondolkodtat ez a kérdés, hogy a többséget a láthatatalan igénytelenség nem zavarja, de a látható igen?
2020. ápr. 2. 19:24
 17/32 anonim ***** válasza:
31%
Hátul nem zavar. De nem mindegy, hogy miért hiányzik. Ha nem hanyagolta el, hanem pl. fogszabályzás miatt húzták ki, vagy ilyesmi, teljesen más dolog, mintha azért nem lenne, mert kirohadt.
2020. ápr. 2. 20:12
 18/32 anonim ***** válasza:
73%

Mindenki ki van a hiányzó fogaktól. En meg folyamatosan azt látom hogy rohad a nő/pasi foga vagy hiányzik tobb is es meg is van parja. Sőt rondábbnál rondább és igenytelen embereknek is van párja. Nem ertem a hisztit.

N

2020. ápr. 2. 20:39
 19/32 anonim ***** válasza:
69%
Bal alsó 6 hiányzik, többi mind megvan. Elqrta a körzeti orvos, ki kellett húzni 10 éve. A többi közül több be van tömve, mind fehér töméssel. Mosom a fogaimat, fogselymezem minden nap. 32F
2020. ápr. 2. 21:20
 20/32 anonim ***** válasza:
72%
Nekem az lenne a kizaro ok, ha a pasi a fogamat nézegetne ilyen szinten úgy, h nem a fogorvosom. Ez nem lóvásár..
2020. ápr. 2. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!