Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nálatok kizáró ok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok kizáró ok, ha a férfinak/ nőnek hiányzik 1-2 foga? (hátulról)

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy pl em lehetett megmenteni, és hátulról hiányzik 1 fog. De a többi rendezett, az illető is ápolt megjelenésű.
2020. ápr. 2. 17:30
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
77%
Szerinted ezt bárki észreveszi egyáltalán? Ha elölről hiányzik, az egy más tészta, de ez?
2020. ápr. 2. 17:32
 2/32 anonim ***** válasza:
13%
Engem zavarna és számomra igénytelen az illető.
2020. ápr. 2. 17:34
 3/32 anonim ***** válasza:
90%
Egyaltalan nem zavarna
2020. ápr. 2. 17:35
 4/32 anonim ***** válasza:
85%
Valószínűleg fel sem tűnne
2020. ápr. 2. 17:38
 5/32 anonim ***** válasza:
12%
Nekem feltűnne egy idő után, nem mondom hogy csak emiatt szakítanám meg az ismerkedést, de nem jó pont az biztos, ha tőlem komolyabbat akar, nincs mese, csináltassa meg. Én fogmániás vagyok, nekem teljesen rendezett szép fogsorom van. Minimum elvárom hogy a pasié is ilyen legyen.
2020. ápr. 2. 17:43
 6/32 anonim ***** válasza:
92%
Nem zavarna, ha nem látszik, vagy meg van oldva esztétikailag. A legfontosabb, hogy rendesen ápolja a fogait napi szinten
2020. ápr. 2. 17:55
 7/32 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a jobb alsó hetesem ki van húzva,nem lehetett megmenteni,mert a nyolcas tökre ránőtt. A bal oldalon mind a nyolc megvan
2020. ápr. 2. 18:04
 8/32 anonim ***** válasza:
78%
Hatul nem zavar, elol legyen meg mind.
2020. ápr. 2. 18:08
 9/32 anonim ***** válasza:
78%
Folytatom,mert véletlenül elküldtem. Tehát a bal oldalon katonásan állnak,de nagyon sok baj van a bölcsességfoggal,mert ép hogy befért. A jobb oldalon meg a nyolcas csak félig nőtt ki,mélyebben van a többi és lazán elfér. Van egy rés közte és a hatosom között. Oda még egy fog nem fér be. A hetest tényleg nem lehetett megmenteni,félig tömésből állt már,a gyökerei összefonódtak és az ideget(fut egy ideg a mandibulában,az alsó fogak alatt)pár héten belül elérte. Ha ezt valaki igénytelenségnek tartja,akkor tegye.:D
2020. ápr. 2. 18:09
 10/32 anonim ***** válasza:
*mélyebben van,mint
2020. ápr. 2. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!