Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom felpofozott. Szerintetek csak en tartom az egészet túlzásnak?
A pofozás egy szisztematikus tevékenység, semmi nem magyarázhatja.
Aztán még azzal védekezni, hogy ez hiszti, hát nagyon gyerekes. Onnan tudom, hogy én 15 évesen kullogtan így el, pedig csak arcon találtam egy labdával.
Ha minden foci közben, amikor tökön rúgtak egy labdával, pofozkodni kezdtem volna...
Nagyon tud fájni, hülye játék, de a páromat se kezdem ezért verni, mást sem.
Ha ez reflex lett volna, nem nevezné hisztinek.
Engem nővérem kicsi korom óta ütlegelt, vannak kialakult védekező reflexeim.
Egy exfium meg akart csikizni én meg könyökkel bevertem neki :/
De nem győztem bocsánatot kérni
Bennem az is felmerül, hogy ha a barátod írta volna ki a kérdést, akkor nem úgy szólna-e vajon, hogy "a barátnőm hirtelen úgy tökön vágott, hogy csillagokat láttam, erre én picit arcon suhintottam, ami szerintem egyáltalán nem volt erős, de neki elvileg mégis fájt, és most ..."
Azzal azért tisztában vagy, hogy a herék lágy szövetét ért ütésnek nem kizárólag fájdalom lehet a következménye?
Aki "játékból" ezt megteszi egy férfinek (szerinted "csak" suhintás volt, de ha így reagálta le a párod, akkor az egészen más volt ám!), tehát, aki ezt megteszi, az megérdemli, hogy felpofozzák, de annyira, hogy a keze nyoma napokig meglátszódjon az arcán.
Tisztelt Hölgyeim! Nem vagyok nőgyűlölő és soha nőt nem ütöttem meg, ezt a cselekedetet a nőkkel szemben elítélem, de mindennek van határa.
Előtte jól szórakoztatok, aztán elvesztetted a kontrollt magad fölött. Megérdemelted.
Ez ám egészen más, mint amikor az ágyban morzsolgatjátok a heréket! Néha egy hozzádörgölődés is fájóbb lehet, mint a megnyomás. EZT ILLIK TUDNI!
Na, az ilyen agresszív, férfiatlan, gyáva, felelősségtologató s..fejeket úgy b..znám ki, mint macskát...
Épp elég gáz, és megbocsáthatatlan, amit tett. Ha bocsánatért esedezne, is repülne. Na de hogy még szerinte hiszti...remélem, azóta elzavartad.
"Tisztelt Hölgyeim! Nem vagyok nőgyűlölő és soha nőt nem ütöttem meg, ezt a cselekedetet a nőkkel szemben elítélem, de mindennek van határa."
Bszhatod, nézd meg mit irogatnak ide, azonnal börtönbe a fickóval, otthagyni, ez az.. Lefogadom, hogy hirtelen reflexből kaptál egyet, amit te "pofozásnak nevezel", ami több egymást követő ütés. Ha mással teszel ilyet, az is honorálni fogja, ha meg nem, akkor meg ott hagyod mert töketlen. Nőj fel lúzerember, mert ahogy elnézem 12 éves szinten vagy a pártolóiddal együtt. Ha fordítva van, az már nem tetszik gondolom, beléd tapos mondjuk, te meg felpofozod. Az a fránya kettős mérce...
Amugy tok jo sok gyökér 80%-os de ilyeneket tudnak irni “mocskos állat hagyd el agresszív barom” fuu de undorítóak az ilyen emberek komolyan!
Az egész ugy kezdődött hogy játék volt aztán a nő elvesztette a fejet mire megütötte a pasija heréit nos ez a legfájdalmasabb pont a férfinak fájdalmasabb pont mint a nőnek bármely mas testrésze! Erre a pasi adott egy pofont!
A lényeg te ott szándékosan ütötted meg ráadásul elsonek szerintem itt olyan 60%-ban te vagy a hibas de ő is ugyan ugy hibas
Ha velem egy lany ilyent csinálna kidobnám a pixába! Megis mit képzelsz magadról
Azért nem volt ez az egész jó, mert oké, hogy játszadoztok, de A, nem fektettétek le a szabályait (mit lehet/nem lehet); B, nem figyelmeztetted előre, hogy te most övön alul "suhintod".
Nem értek egyet azzal, hogy e miatt felpofozott, mert nem érdemelted meg.
Szerintem üljetek le, és beszéljétek át a dolgot, ki-mit tehet ilyen játék során.
Van, akinek ez nem okozna ekkora gondot:).
Mi? Hogy pofán vágja, és nemhogy bocsánatot nem kér, hanem hiszti???
Ha esze lenne, nem kérdezősködne itt, hanem rég kivágta volna...
Kérdező:nehogy elhidd, hogy megérdemelted, aztán még te közeledj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!