Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem felpofozott, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Veszekedtünk, igen hevesen, én megpofoztam, erre ő visszaadta.
Kifutnék a világból, de nem tehetem. Beteg és nélkülem már rég halott volna. Plusz ott vannak a gyerekeink is...
2017. jan. 20. 14:31
2/28 anonim válasza:
Ja értem, szóval csak te pofozkodhatsz...
3/28 anonim válasza:
A nő üthet, a férfi pedig tűrjön, értelek... Kérlek, mesélj még!
4/28 anonim válasza:
Magyarul te megütöttél egy beteg embert, ő pedig visszaadta, és mindezt úgy tálalod, hogy a ő felpofozott. Ügyes, majdnem annyira jó, mint az, hogy a jelenlegi az adócsökkentés kormánya. Legyél politikus!
5/28 anonim válasza:
Akkor is kiírtad volna a kérdést "erőszak" kulcsszóval, ha nem adta volna vissza?...
6/28 anonim válasza:
En ezt nokent nem ertem. Te mit pofozkodsz?
7/28 anonim válasza:
Semmit, te kezdted. Jók vagytok együtt.
8/28 anonim válasza:
Dugjatok egy jót, pont egy szinten vagytok.
Az ilyen eseteket nem tudom családon belüli erőszaknak felfogni, egyszerűen csak egyenjogúság és emancipáció van.
9/28 anonim válasza:
Amúgy ez az "A férjem felpofozott, mit tegyek?" mondat helyesen úgy hangozna, hogy "Felpofoztuk egymást a férjemmel, mit tegyek?".
10/28 anonim válasza:
A gyerekeket sajnálom legjobban.
Meg talán a beteg férjed. De téged?? Van az az eset amikor a nő megérdemli a verést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!