Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem minden este 9-kor elmegy aludni. Emiatt sosincs szex. Hagyjam el?
Ugye ez kamu kérdés!?
Szexelni nem csak este lehet, és nem csak ágyban.
Nálatok nincs szex. De nem azért, mert korán fekszik, hanem mert már nem kíván téged. EZ viszont már lehet válóok!
Beszélj vele, hogy mi a baj, miért nincs szex.
Persze, válj el. Sokkal jobb a gyerekeknek egy évekig elhúzódó válási per és az is, ha a szüleik nincsenek együtt. Az a fontos, hogy neked jó legyen, élvezhesd a szexet. Ha te élvezed a szexet, biztos a gyerekeknek is jobb lesz az életük. Majd bemutatod nekik az új apukájukat. Sziasztok gyerekek, ő az új apukátok. Nem szeret majd titeket annyira, mint az eredeti, de hát vele szexelek éppen. Úgyhogy kussoljatok büdös kölkök, mert én vagyok a felnőtt és én tudom mi az erkölcs! Biztos jobb ha egy gyerek azt látja, hogy az anyja valami idegen fickóval ölelkezik, fekszik kel.
...
Nem, ne hagyd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!