Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem minden este 9-kor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem minden este 9-kor elmegy aludni. Emiatt sosincs szex. Hagyjam el?

Figyelt kérdés
Ő elmegy aludni, hiába kérem hogy maradjon még. Mire én lefektetem a gyerekeket, ő már horkol. Én meg egyedül vagyakozom és már kivagyok. Ha felebresztem, morog hogy nem hagyom.Hagyjam el? Egyébként jól megvagyunk, és a gyereket is néznem kell. De meddig lehet ezt bírni? 45/N
2016. dec. 2. 21:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Bezzeg Te majd elárasztod fényeddel a kérdést. Kár, hogy ez a "válasz" amit itt előadtál #16 alatt, az öszes között a leghaszontalnabb volt.

2016. dec. 3. 16:46
 22/26 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdések után fogalmazódik meg bennem egy bizonyos kérdés ,hogy mégis miért tűnik úgy nekem ,hogy a szingli élet sokkal könnyebb ,mint ha egy ribivel nyakba kötve élnél?

(Mert ez Magyarország és itt sok a frigid ember...)

2016. dec. 4. 01:26
 23/26 anonim ***** válasza:

Azert, mert a ferj nem erzi problemanak. Lehet,szembesiteni kene,hohy te Ozsi, felrunt,hogy fel eve nem szexeltunk?

Lejet, nem kivanja kerdezot, mert mas lett, van valakije, farast,tenyleg valami baka van,akat vitaminhiany...vagy csak nem fitt...nekik kene megbeszelni. Nem itt kerdezmi, hogy nincs ezert elhagyom, de a gyerekek...

2016. dec. 4. 08:35
 24/26 A kérdező kommentje:
Már miért ne kérdezném itt? Egyrészt nagyon jó tanácsokat kaptam, amit hasznosítani tudok, és elgondolkozom a problémán, másrészt meg van mit olvasgatnom esténként szex helyett :-)
2016. dec. 4. 10:24
 25/26 anonim ***** válasza:

én is ezt csinálom. olyan jó murmolni már kilenckor.

az alvás jobb mint szex. bocsi.

2017. máj. 10. 19:15
 26/26 anonim ***** válasza:
Van valami változás? Esetleg megcsaltad már?
2017. máj. 10. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!