Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem minden este 9-kor elmegy aludni. Emiatt sosincs szex. Hagyjam el?
Figyelt kérdés
Ő elmegy aludni, hiába kérem hogy maradjon még. Mire én lefektetem a gyerekeket, ő már horkol. Én meg egyedül vagyakozom és már kivagyok. Ha felebresztem, morog hogy nem hagyom.Hagyjam el? Egyébként jól megvagyunk, és a gyereket is néznem kell. De meddig lehet ezt bírni? 45/N2016. dec. 2. 21:41
11/26 A kérdező kommentje:
Elég rég óta, fél éve biztos. Azt nem hinném hogy van valakije, nem olyan tipus, és nincsenek is erre utaló jelek. Persze, beszéltem már vele erről, de az a lényeg, hogy ő minden nap szexelne velem, de a gyerekek nem alszanak még, és ő fáradt. Megigeri hogy majd holnap. És ennyi.
2016. dec. 2. 22:29
12/26 anonim válasza:
Miért akarod még elhagyni a gyerekeid apját? Mert hullik a haja? Vagy majd ha őszül? Esetleg észrevetted már, hogy szürcsöli a levest? Ha véletlenül egyik nap felemás zoknit vesz fel, akkor beadod a válópert vagy csak keresel magadnak egy kis kalandot, aki mellet "NŐNEK ÉREZHETED MAGAD"?
14/26 A kérdező kommentje:
Igen kedves 12- es a férjem kopaszodik, őszül, és pocakos, egy vén szar, és en mégis kívánom vele a szexet. Tudod van az ő kelkivilaga, amire vigyázni kell, mert fáradt, és pihen, vanbak a gyerek, akikre megintcsak vigyázni kell, ne seruljenek, és vagyok én, a NŐ, aki senkit sem érdekel, hogy mindezt hogy eli meg. Igazad van, legjobb lesz, ha elasom magam.
2016. dec. 2. 22:44
15/26 anonim válasza:
Ne asd el. De ..hany evesek a gyerekek? Mindig otthon vannak? Mem aludhatnanak neha, penteken valakinel? Barat, baratno, nagyszulo, nagyneni...ea olyankor probalhatnad elcsabitani. Es nem feladni egy utan. Hatha utana megjon a kedve. Vagy korabban kelnetek, mimt a gyerekek es akkor...?
16/26 anonim válasza:
A válaszolók még nem voltak hasonló szituációban, ez tükröződik az inkompetens és/vagy sértő válaszaikban,1-2 kivételtől eltekintve.
17/26 anonim válasza:
Hozzuk össze, a feleségemmel. Ő is, hamar lefekszik, és alszik, csak hogy ne kelljen szexelnie. Már rég fel sem ébresztem. Pont összeillenek. Jókat aludnának együtt. Én meg elveszlek téged... :-) De akkor meg az alváshiányba halunk bele...
Valahogy össze kell hozni napközben, megszökni pár percre a gyerekektől. Vagy ha el tud aludni, akkor feküdjön le korábban, és akkor felébresztheted. De ne rázd fel, hanem "keményítsd" meg a szerszámát, még álmában, hogy attól ébredjen fel. Álló "eszközzel" biztos nem fog morogni.
18/26 anonim válasza:
23:16! Mielott eloadod irt egyebkent ezt sajnaltato szr dumat, olvasd el, hogy tette fel a kerdest. Ennek ellenwrenegesz normalis valaszokat kapott.
Pedig ha ilyen a no...akkor kisebb csoda h a paai csak dugni nem akar vele.
19/26 anonim válasza:
Nálunk is pont fordítva van. Én minden nap szeretném de ő csak havonta 2x. Azt mondja, hogy nem 20 éves már. Pedig 1 idősek vagyunk. Rosszul választottunk ez van. 45F
20/26 anonim válasza:
23:10 ezzel az a baj, hogy megint mindent a feleségnek kell megoldani és kitalálni. A férj miért nem dolgozik rajta, hogy megoldják a dolgot? Ez itt aprobléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!