Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom tegnap este sírt szex után. Ez normális? Vagy kezdjek el aggódni?
Eléggé be volt rúgva - én is egy kicsit - de azért nem full homály volt és mikor elmentem és ő is akkor utána még kicsit összebújtunk és észrevettem ,hogy sír. Aztán igyekezett úgy tenni az arcát hogy ne lássam ,de hallottam hogy szipog kicsit. De kb fél - egy percig tartott utána összebújtunk és mondta hogy mennyire szeret és ,hogy én vagyok a mindene stb... Az nagyon édes volt.
De kicsit aggódom , lehet hogy megcsalt és bűntudata van? Vagy csak simán a részegség miatt? Amúgy nem olyan érzékeny típus, és egyszer már láttam kicsit könnyezni örömében. Ne aggódjam el a dolgokat?
Miért kell ezt túlkombinálni?-.-
Jó volt a szex, kész, pont.
A részegségtől fokozottan érzékeny lett, jobban felszabadultak az érzései.
Nagyon szeret, csak az alkholtól sokkal mélyebben érezte ezt.
Ez nem ilyen egyszerű szerintem,van egy olyan sejtésem hogy csak te nem látod annyira érzelmesnek,de legbelül bizony nagyon is az.És ez nem nyápic és hasonló jelzők kérdése,hanem ha szeret nyilván jól esik neki és megbecsül téged.inkább így gondolj rá te is.
Rólam se mondaná meg senki a környezetemből,hogy én érzékeny vagyok srácként,mindenki azt gondolja hogy egy kemény,laza és erős srác vagyok.Hangsúlyozom kívülről ezt látják.Belül viszont nagyon is érzékeny vagyok,de én se mutatnám még a legapróbb jelét sem kifelé.Pontosan azért,mert akkor gyengének látszik és akkor már lenéznek és még kevesebb társaságod lesz.
Teljesen normális, ha sír valaki. "Nem az a nyápic típus" - sírni nem nyápic ság, hanem pont nagy bátorság egy férfi részéről. Lelki bizonytalansága hidd el, egy férfinek is lehet. Pont azoknak szokott a legnagyobb lenni, akik lelkileg kősziklának mutatják magukat. Biztosan fél az érzelmeitől. Emiatt ne kezdj el aggódni, nem omlik össze egy világ attól, hogy sírni látsz egy férfit. Nem annyira rendkívüli esemény ez, vagy legalábbis nem kéne, hogy az legyen.
További tipp: az alkohol bizony nagyon hajlamossá tesz a sírásra egyébként is. Nem ritka, hogy részegen sírnak a pasik, amikor együtt isznak, és ez nem csak annak köszönhető, hogy ilyenkor ki merik adni az érzelmeiket, hanem magának az alkoholnak is egy hatása ez.
Vannak dolgok, amitől egy férfi is eléggé meg tud hatódni.
Pl. én akkor hatódtam meg nagyon, amikor a 2004-es athéni olimpián a két Korea egy zászló alatt vonult fel a megnyitó ünnepségen.
Az egyik lánynak az a baja, hogy a párja nem elég érzékeny, a másiknak meg az, hogy látta sírni és ezért máris vagy nyápic vagy biztos megcsalja...
Te tényleg ilyen hülye vagy? Mert, ha igen akkor jobb lenne mostantól robotokkal vagy elemes dolgokkal szexelned mert megsúgok valamit, a férfiak nem azok. Nekünk is ugyanúgy vannak érzéseink, bocsánat ha ezzel olyat mondtam ami téged ledöbbent.
Részeg volt és olyankor előjönnek azok a dolgok amiket józanul elfojt, jelen esetben az érzései.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!