Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom tegnap este sírt szex után. Ez normális? Vagy kezdjek el aggódni?
Eléggé be volt rúgva - én is egy kicsit - de azért nem full homály volt és mikor elmentem és ő is akkor utána még kicsit összebújtunk és észrevettem ,hogy sír. Aztán igyekezett úgy tenni az arcát hogy ne lássam ,de hallottam hogy szipog kicsit. De kb fél - egy percig tartott utána összebújtunk és mondta hogy mennyire szeret és ,hogy én vagyok a mindene stb... Az nagyon édes volt.
De kicsit aggódom , lehet hogy megcsalt és bűntudata van? Vagy csak simán a részegség miatt? Amúgy nem olyan érzékeny típus, és egyszer már láttam kicsit könnyezni örömében. Ne aggódjam el a dolgokat?
"Részeg volt és olyankor előjönnek azok a dolgok amiket józanul elfojt, jelen esetben az érzései."
Vagy például némi gáz :D Bocs, nem hagyhattam ki :D
NŐK B+, NŐŐŐŐK!!!!
"De kicsit aggódom , lehet hogy megcsalt és bűntudata van?"
Miért kell rögtön erre gondolni???
Be volt 'szva, szerelmes beléd, jó volt a szex, az eufória és az érzelmek összeértek és úgy fest ő az a fajta az elmondásod alapján is akinél vannak örömkönnyek. Ahelyett, hogy örülnél, hogy így oda van érted, kombinálsz!
NE KOMBINÁLJATOK CSAJOK!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!