Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem felpofozott, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Veszekedtünk, igen hevesen, én megpofoztam, erre ő visszaadta.
Kifutnék a világból, de nem tehetem. Beteg és nélkülem már rég halott volna. Plusz ott vannak a gyerekeink is...
2017. jan. 20. 14:31
11/28 anonim válasza:
Nőként soha nem fogom megérteni az ilyen nőket. Neked miért szabad őt felpofozni, ha neki nem szabad téged? Úgy gondolom, senkinek se jogos pofozni senkit, ti meg megérdemlitek egymást.
12/28 anonim válasza:
Aki először üt az a hibás!-Buta nő vagy. /N.
13/28 anonim válasza:
Te kezdted, megérdemelted, mondom nőként.
Maradjatok csak együtt, csodásan összeilő, ízig-vérig primitív pár vagytok, legalább addig is elkerülitek a normális embereket.
14/28 anonim válasza:
Jól tette.Tőlem 2-t kaptál volna.Egyet mert megütötted az Uradat,a másikat meg azért hogy ne felejtsd el hogy a férfi az erősebb és ő hordja a nadrágot,nem te...
15/28 anonim válasza:
Én is beteg vagyok, de az asszonyt úgy telibevarrtam volna, hogy egész délután csicsikált volna, no nem a fáradtságtól.
Nálam ha csak erősebben visszaszól, már akkor helyrerakom.
Kérdező, örülj hogy nem ízig végi igazi férfi a párod, mert az nem tűrt volna el egy ilyet.
A sok nyámnyila lehet eltűri, de nálam nyertél volna még egy ráadást is, duplázhattál volna.
16/28 anonim válasza:
Sajnálom hogy ezt mondom de ha te úgy érzed hogy megpofozhatod akkor egyenlő mértékben ő is, egy kapcsolat nem úgy néz ki hogy úgy ütöd a pasit ahogy tetszik neki meg szó nélkül hagynia kell.
17/28 anonim válasza:
"Az egész balhé úgy kezdődött, hogy visszaütött..." :)
20/28 kolosszus22 válasza:
Ezek nem ti vagytok a férjeddel? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!