Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom felpofozott. Szerintetek csak en tartom az egészet túlzásnak?
Figyelt kérdés
A barátommal főzőcskézés közben szórakoztunk azzal, hogy egymást bökdöstük, ölelgettük, puszilgattuk. És egyszer herén suhintottam ami szerintem nem volt erős de neki elv fájt ezért felpofozott. Ez azóta is nagyon rosszul esik. Csalódott vagyok. Szerintetek érthető a kiakadásom? Ő ezt csak hisztinek veszi2020. márc. 29. 23:59
11/33 anonim válasza:
Primitív idétlenkedés primitív csattanója.
12/33 anonim válasza:
Erre nincs mentség!Javaslom hogy beszelgess el vele és ha nem kér elnézést dobd ki!
Bár én azt is megoldásnak találnám hogy nem beszélnék vele addig amig nem kezdeményezne és kérne elnézést
13/33 anonim válasza:
Miért töközted meg véletlen volt?
14/33 anonim válasza:
Ha te véletlen ütötted meg akkor nem volt jogos a pofon. Ha szándékosan akkor megerdemlitek egymást.
16/33 anonim válasza:
Barátod egy gyökér. Ilyen agresszív emberrel szakíts! Pláne, hogy hisztinek nevezi, bocsánatot sem kért (mondjuk nálam az sem számítana, nem maradnék ilyennel együtt). Te véletlen ütötted meg ott ahol, vagy nem? Mert ha direkt volt akkor az is elég gáz.
17/33 anonim válasza:
Szerintem megérdemelted! Neki is fájt, neked is fájt.
18/33 anonim válasza:
Hat, szerintem a legkevesbe agressziv ferfi is siman reflexbol visszaüt, ha heren vagod... Te viszont szandekosan csaptal egy erzekenyre reszre egy jatek elozmenyekent. Akkor most hagyjon el teged mert egy agressziv barom vagy?
19/33 anonim válasza:
Nem értelek, miért nevezed ezt az agresszív vadállatot még barátodnak? Ott helyben kidobtam volna.
20/33 anonim válasza:
Szerintem fifty-fifty, mennyire kell gyökérnek lenni, hogy suhintgasd a pasid heréjét? Kérjetek egymástól bocsánatot és felejtsétek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!