Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiatlanság, vagy a túlzott férfiaskodás taszítóbb?
Előbbi: halkszavú, visszahúzódó, önbizalomhiányos, konfliktuskerülő, határozatlan, aszociális, túlérzékeny, introvertált, otthonülős
Utóbbi: agresszív, erőszakos, durva, trágár, kötözködő, egoista, érzéketlen, extrovertált, bulizós
Tudom, hogy a kettő közötti az optimális. Arra vonatkozik a kérdés, hogy a felsorolt ismertetők közül melyikkel vagy elnézőbb és melyiket nem tolerálod.
Mondtam volna, hogy párkapcsolatra mindkettő egyformán taszít, de baráti vagy kollegiális viszonyra az egyik kevésbé, de belegondoltam, és igazából még úgy sem tudnám egyiket sem elviselni. A konfliktuskerülő, határozatlan pötsetlenkedést nem tudom elnézni, engem az iszonyúan irritál és bosszant, viszont egy agresszív, durva, erőszakos emberrel sem szeretnék soha semmilyen formában sem közelebbi viszonyba kerülni.
Bocs, ha ez a két opció lenne csak a világban, az önkéntes karanténom végtelen időre kiterjeszteném.
Én az első típus vagyok.
Mindig is tudtam, hogy megvetnek, rühellnek az emberek, de már le is szarom.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!