Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiatlanság, vagy a túlzott férfiaskodás taszítóbb?

Figyelt kérdés

Előbbi: halkszavú, visszahúzódó, önbizalomhiányos, konfliktuskerülő, határozatlan, aszociális, túlérzékeny, introvertált, otthonülős

Utóbbi: agresszív, erőszakos, durva, trágár, kötözködő, egoista, érzéketlen, extrovertált, bulizós

Tudom, hogy a kettő közötti az optimális. Arra vonatkozik a kérdés, hogy a felsorolt ismertetők közül melyikkel vagy elnézőbb és melyiket nem tolerálod.

2020. márc. 27. 14:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nyilván attól függ, hogy a felsorolt tulajdonságok egyszerre vannak-e meg az illetőben, és milyen szinten. Ha mindegyik nagy mennyiségben van, akkor az utóbbi nekem taszítóbb, de az első sem szimpatikus. A felsoroltakból viszont az engem nem zavar pl, ha vki intro-vagy épp extravertált, otthonülős vagy bulizós pl., ha nem extrém.
2020. márc. 27. 16:20
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Emberileg mindkettő ugyanolyan jellemgyenge kukatöltelék.
2020. márc. 27. 16:34
 23/25 anonim ***** válasza:
94%

Mondtam volna, hogy párkapcsolatra mindkettő egyformán taszít, de baráti vagy kollegiális viszonyra az egyik kevésbé, de belegondoltam, és igazából még úgy sem tudnám egyiket sem elviselni. A konfliktuskerülő, határozatlan pötsetlenkedést nem tudom elnézni, engem az iszonyúan irritál és bosszant, viszont egy agresszív, durva, erőszakos emberrel sem szeretnék soha semmilyen formában sem közelebbi viszonyba kerülni.

Bocs, ha ez a két opció lenne csak a világban, az önkéntes karanténom végtelen időre kiterjeszteném.

2020. márc. 27. 16:48
 24/25 anonim ***** válasza:
Mind a ketto ferfiatlan, egyikkel sem lennek kapcsolatban es egyikkel sem fekudnek le. Viszont az elso kategoriaval szoba allnek, normalis lennek vele, ha mondjuk kollegak lennenk, volt ilyen kollegam, bar o inkabb autista volt szerintem valamilyen szinten, nem csak siman felenk, de birtam, beszelgettunk neha. A masodik tipust viszont minden szituacioban messzirol kerulnem.
2020. márc. 27. 18:34
 25/25 anonim ***** válasza:

Én az első típus vagyok.

Mindig is tudtam, hogy megvetnek, rühellnek az emberek, de már le is szarom.

F

2020. máj. 25. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!