Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, mennyire ciki az, ha egy férfi fél a fogorvostól?
Harmincas férfiról beszélünk, az élete sínen van, a dolgai jól mennek, de a fogorvos kiskora óta a mumusa. Retteg tőle. Ha ezt a szót meghallja, rögtön a fúró idegesítő hangja cseng fel a fülében, a foghúzás horrorisztikus perceire gondol, ill. magától a fogorvosi székben töltött időtől kirázza a hideg - függetlenül attól, milyen kezelést kap.
Az egész rendelői miliő rossz hatással van rá - a látvány, a szagok, a fogorvos beszéde... Olyan is volt már többször, hogy ült a váróban, de annyira ideges volt, hogy inkább hazament - és a kezelést végül más időpontra tette; akkor persze már el is végezték.
Érdekes módon amikor viszont kijön a rendelőből, mindig megkönnyebbülve és mosolyogva távozik("Ettől voltam így befosva? Hááhhh!" :D) - de ahogy egy bizonyos idő után újra menni kell, a gyomorgörcs ismét ráköszönt és halálfélelme lesz. Ettől egyszerűen nem tud szabadulni és félő, hogy már nem is fog.
Mennyire tekinthető ez gáznak vagy szánalmasnak egy 30-as pasinál? Egy nő szemében hogy jön le ez a dolog? Vagy a fogorvostól mindenki parázik kicsit, kortól függetlenül és emiatt elfogadható?
Senki nem szeret fogorvoshoz menni, én sem, de nem is sz..ok be még ha húzatni is kell. Egy fogamat húzták eddig, annál is inkább az érzéstelenítő szurinál csuktam be a szemem....:D:D
Gáznak gáz, kinevetném a barátom, ha ennyire parázna a fogdokitól, de nem nagyon érdekelne, max pár csipkelődős poén alapanyagaként tekintenék a dologra. Mert miért nézzem le emiatt? Mindenkinek vannak ciki fóbiái meg szokásai. Az lenne max kellemetlen, ha elkezdene sírni mondjuk a rendelőben. A legtöbb férfi ismerősöm, ha nem is ennyire, de paráznak tőle, mégse érdekli a párjukat, max kinevetik őket.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!