Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, mennyire ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, mennyire ciki az, ha egy férfi fél a fogorvostól?

Figyelt kérdés

Harmincas férfiról beszélünk, az élete sínen van, a dolgai jól mennek, de a fogorvos kiskora óta a mumusa. Retteg tőle. Ha ezt a szót meghallja, rögtön a fúró idegesítő hangja cseng fel a fülében, a foghúzás horrorisztikus perceire gondol, ill. magától a fogorvosi székben töltött időtől kirázza a hideg - függetlenül attól, milyen kezelést kap.

Az egész rendelői miliő rossz hatással van rá - a látvány, a szagok, a fogorvos beszéde... Olyan is volt már többször, hogy ült a váróban, de annyira ideges volt, hogy inkább hazament - és a kezelést végül más időpontra tette; akkor persze már el is végezték.

Érdekes módon amikor viszont kijön a rendelőből, mindig megkönnyebbülve és mosolyogva távozik("Ettől voltam így befosva? Hááhhh!" :D) - de ahogy egy bizonyos idő után újra menni kell, a gyomorgörcs ismét ráköszönt és halálfélelme lesz. Ettől egyszerűen nem tud szabadulni és félő, hogy már nem is fog.

Mennyire tekinthető ez gáznak vagy szánalmasnak egy 30-as pasinál? Egy nő szemében hogy jön le ez a dolog? Vagy a fogorvostól mindenki parázik kicsit, kortól függetlenül és emiatt elfogadható?

2017. nov. 27. 12:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%

Én is tartok minden ilyesmitől. Én úgy tudom ezt fehér köpeny fóbiának hívják.

Egy háziorvosi rutin vizsgálatnál is úgy megy a szívem mint az állat.

2017. nov. 27. 14:17
 12/23 anonim ***** válasza:
#8: Ez igaz, ezért igazából, nem is jó a megfogalmazás. Az emberek nem az orvostól, fogorvostól félnek, hanem a náluk szerezhető negatív "élményektől".
2017. nov. 27. 14:21
 13/23 anonim ***** válasza:
Párom ilyen, de én is. És? Rossz emlék okozta a beidegződést mindkettőnknél. Hogy a francba ne örülnénk ha kijövünk, végre nem kell jó sokáig látni a dokit megint... :D
2017. nov. 27. 14:27
 14/23 anonim ***** válasza:
Én eddig általában érzéstelenítő nélkül tömettem be azt a pár fogamat, ami tömve van. Direkt kérdezték is, hogy kérek-e érzéstelenítőt, de mondtam, hogy nem, mert akkor nem érzem a fúrót, hogy meddig megy le, mikor lesz érzékeny. :D Csak bölcsességfog kiszedésnél adtak, meg egyszer volt egy idegelésem és akkor az első 2-3 alkalomnál kaptam. Máskor sosem, szerintem egy férfinak bírnia kell ezeket az apró kellemetlenségeket.
2017. nov. 27. 14:36
 15/23 anonim ***** válasza:
Én mindent utálok, ahol úgymond önként és dalolva kell hagyni magam, legyen az fogorvos, vérvétel, vagy egy egyszerű oltás. Maga az a tudat zavar, hogy lesz valami és hagynom kell, ha már bent a tű, kotor a számban, akkor nincs gond, de előtte igen. Inkább elviselem ha tökön rúgnak focilabdával, de váratlanul, mint ezeket.
2017. nov. 27. 14:54
 16/23 anonim ***** válasza:
Nekem semennyire. Voltak nagyon rossz élményeim, szóval én is rettegek, pedig alapvetően jók a fogaim. Képes vagyok ájulásközeli állapotig felhúzni magam, ha fehér köpenyt látok. Szóval teljesen megértem.
2017. nov. 27. 14:57
 17/23 anonim ***** válasza:
Nálam a sima háziorvos 120-as pulzust mér a rendelőben, amikor átlagban 60-70 között van normál esetben. De ő már megszokta, sosem méri a vérnyomásom. :D
2017. nov. 27. 14:59
 18/23 anonim ***** válasza:
Szakmai oldalról: a hozzám érkező férfiak 98 %-a retteg. Egyáltalán nem ciki.
2017. nov. 27. 15:18
 19/23 anonim ***** válasza:

Hadd kérdezzem már meg tőletek csajoktól, mert úgy látom elég ellentmondásosak vagytok...

Mindig azt hangoztatjátok, hogy a pasi legyen férfias, határozott és erős, de ilyenkor hogy lehet, hogy azt is elnézitek neki, hogy kislány módjára retteg és remeg egy teljesen rutinszerű dolog miatt, amit én közel sem alfahím pasiként simán ki tudok bírni? Komolyan azt sem értem, hogy minek kellett mindenkinek lepontoznia (neked is kérdező)! Vagy te milyen alkatú vagy milyen magassággal? Mert egy 190 magas 80-90 kilós pasi esetében igenis ciki, hogy ennyire retteg a fogorvostól (persze fogalmam sincs milyen alkatú vagy). Lehet megint lepontozni, rajta!

2017. nov. 27. 15:38
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom, engem a fájdalom nőként nem riaszt el. Gyökérkezelésnél adtak csak fájdalomcsillapítót. Aztán visszamentem kicseréltetni a töméseimet, nem volt rá szükség, csak tetszett a fogszínű tömés.

Engem a zsibbadás jobban megrémít, szeretem érezni, hogy mi van. A fogorvos bácsi mindig megállt, hogy biztos bírom-e, és tényleg rohadtul fájt, de ez van. A fájdalom elmúlik. Az asszisztens mondta, hogy ő fogkő leszedéshez is kér szurit, az orvos meg mondta, hogy ez aztán az elhatározás. Hogy megígérem, hogy nem mozdulok, és nem mozdulok. Ő is mondta, hogy férfiak nem bírják ennyire.

2017. nov. 27. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!