Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, mennyire ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, mennyire ciki az, ha egy férfi fél a fogorvostól?

Figyelt kérdés

Harmincas férfiról beszélünk, az élete sínen van, a dolgai jól mennek, de a fogorvos kiskora óta a mumusa. Retteg tőle. Ha ezt a szót meghallja, rögtön a fúró idegesítő hangja cseng fel a fülében, a foghúzás horrorisztikus perceire gondol, ill. magától a fogorvosi székben töltött időtől kirázza a hideg - függetlenül attól, milyen kezelést kap.

Az egész rendelői miliő rossz hatással van rá - a látvány, a szagok, a fogorvos beszéde... Olyan is volt már többször, hogy ült a váróban, de annyira ideges volt, hogy inkább hazament - és a kezelést végül más időpontra tette; akkor persze már el is végezték.

Érdekes módon amikor viszont kijön a rendelőből, mindig megkönnyebbülve és mosolyogva távozik("Ettől voltam így befosva? Hááhhh!" :D) - de ahogy egy bizonyos idő után újra menni kell, a gyomorgörcs ismét ráköszönt és halálfélelme lesz. Ettől egyszerűen nem tud szabadulni és félő, hogy már nem is fog.

Mennyire tekinthető ez gáznak vagy szánalmasnak egy 30-as pasinál? Egy nő szemében hogy jön le ez a dolog? Vagy a fogorvostól mindenki parázik kicsit, kortól függetlenül és emiatt elfogadható?

2017. nov. 27. 12:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is mindenki fél tőle egy kicsit. DE azt is gondolom, hogy egy férfinak ezt nem kell feltétlenül reklámoznia, vagy ha el is mondja, hogy fél tőle, nem kell részletekbe menően ecsetelni, hogy úristen mennyire retteg és hasonlók. Bizalmas, régebb óta tartó párkapcsolat esetén már más a helyzet, de mondjuk ismerkedésnél én agyvérzést kapnék, ha egy pasi azzal traktálna, hogy mennyire tud rettegni egy fogorvosi rendelőben :S
2017. nov. 27. 18:33
 22/23 Sunshinedoll ***** válasza:
Istenem, most eszembe jutott, hogy nyáron kézen fogva kellett elvinni a 31 éves pasimat fogorvoshoz, és ordított a félelemtől, és a asszisztenssel fogtuk a kezét felváltva, és majdnem sírt, najó, konkrétan rettegett félig lógó nyelvvel, zsibbadtan is, és három injekciót kért, mert majd' beszart a félelemtől. Gyereket nem hallottam még ennyire ordítani, nemhogy felnőtt férfit, egyébként. Mikor felépült ugyanúgy szexeltünk, szóval én konkrétan lefosom, ki mennyire fél a fogorvostól.
2017. nov. 27. 22:13
 23/23 anonim ***** válasza:
12 evesen 3 fogat tomettem be erzestelenito nelkul .. nekem ez nem faj!!!!
2018. febr. 17. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!