Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiatlanság, vagy a túlzott férfiaskodás taszítóbb?
Előbbi: halkszavú, visszahúzódó, önbizalomhiányos, konfliktuskerülő, határozatlan, aszociális, túlérzékeny, introvertált, otthonülős
Utóbbi: agresszív, erőszakos, durva, trágár, kötözködő, egoista, érzéketlen, extrovertált, bulizós
Tudom, hogy a kettő közötti az optimális. Arra vonatkozik a kérdés, hogy a felsorolt ismertetők közül melyikkel vagy elnézőbb és melyiket nem tolerálod.
Annyira szélsőséges tulajdonságokat soroltál fel, hogy képtelenség választani. Egyiket sem nézném vagy tűrném el, még rövid távon sem.
33N
Te komolyan nem tudsz szöveget értelmezni. Szándékosan a két végletet írtam.
Amúgy miért csak egy extrovertált lehetne igazi férfi?
Számomra így összességében mind a kettő taszító, de az elsőt jobban tolerálnám, de nem párkapcsolatban.
Azt viszont határozottan elutasítom, hogy attól, hogy introvertált valaki, férfiatlan lenne, ahogy az extrovertáltság sem tesz valakit férfiassá. Tudod egyáltalán, mit jelentenek ezek a szavak?
"Szándékosan a két végletet írtam."
Itt a baj, nem végletet írtál. Az igazán férfias férfi nem olyan, mint amit te írtál. Te egy elmebeteg idióta jellemvonásait soroltad fel.
A kérdező védelmére legyen mondva, ő nem "igazán férfias"-t írt, hanem "túlzott férfiaskodás"-t, annak pedig egész korrekt leírása a fenti.
De mi az értelme az ilyen kérdéseknek? Ülsz otthon, te nyilván az egyik vagy, és ha 10 válaszból 6 a te személyiségedre szavaz, akkor elégedetten ülsz otthon, hogy te kellesz a nőknek?
A hányás vagy a szar közül melyiket ennéd meg. Kb ennyi értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!