Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elterjedt a mai férfiak között a férfiatlanság, határozatlanság, tutyi mutyiság?
Eléggé. Mindent anyucitól várnak még meglett, 30+ éves korukban is.
Pontosabban a határozatlanság nem jellemző rájuk, mert határozottan meg vannak győződve róla, hogy ők a világ közepe. A férfiatlanság és a tutyimutyiság stimmel.
Nagyon! Meg barati körömben is van ra sok pelda, pedig többsegük inkabb 30-as korosztaly.
Raadasul fogalmam sincs, hogy ezen hogyan tudnanak valtoztatni! Fel tudom nekik mutatni az okot, a viselkedesformakat, batoritani öket, de ettöl sajnos semmi sem valtozik. Van akinek van nöje, aki ugy ugraltatja, ahogy akarja, aztan vannak azok, akik meg ezt is irigykedve nezik es nem ertik, hogy miert nem eleg az, hogy tisztessegesen dolgoznak, mar-mar sikerkent könyvelik el azt, hogy elhagytak a Hotel-anyut es van sajat autojuk es megsem kepesek egy az igenyeiknek megfelelö lannyal ismerkedniük (mert persze minden felületesseget mellözve azert legyen szep is).
Engem pedig iszonyatosan tud idegesiteni ez a viselkedes! Föleg, amikor aztan engem talalnak meg, hogy döntsek helyettük. Nem, mintha egy fikarcnyival is többet tudnek, de legalabb nem ragodok hülyesegeken egy örökkevalosagig. Mondtam is nekik, hogy sokszor nem az egyik vagy a masik a rossz döntes, hanem a lassu! Es rohadtul nem ertik, hogy ezt nem viccböl mondom!!!
Pont annyira mint pl 5.000 évvel ezelőtt v másik 1.000 év múlva.
Minden féle viselkedés és jelenség mindig volt van és lesz is.
Nincs ilyen köbe vésett kimutatás h hát ma ez kiugróan magas.
nagyon.
de már ez is tetszik a nőknek!
mert "jajj de uristen, a szeme, a haja, a mosolya, a szája ahhhww..."
semmi se számít ha valami megfog egy nőt a külsődbe . tökmindegy ki vagy, megkapod.
biztosan csak bennem nincs ez meg. Mindig minden barátnőmért meg kellett küzdjek, sosem hajtott rám egy nő sem.
ezek a nyámnyilak kis lofszok meg ottvan.
a nők se tudják mit akarnak..egyszer a férfias 40 esre hajt 20 évesen, utána meg a kis csicska 18 évesre mert ahhhww micsoda mosolya van uristeeenn....
gusztustalan amit művelnek.
de náluk az összes pina, így mosolygok akkor is mikor legszivesebben szembesíteném az idióta nézeteivel...
Közben eszembe jutott egy rohadtul ertelmes gondolat, hogy legalabb az okot megfejtsem: az oktatas!
De tenyleg! Sokan azert tutyimutyik, mert felnek hibazni, felnek rosszul dönteni. Mert mar az iskolaban is megtanultak, hogy a rossz valasz az sokszor meg rosszabb, mintha nem irnanak oda semmit. Aszerint vagyunk tanulokent megitelve, hogy mit hibazunk el, mit nem tudunk jol megcsinalni. Szüleimnek halas lehetek azert, hogy sosem szidtak le rossz jegy miatt. Csak akkor, ha lattak, hogy magasrol teszek az egeszre. Volt, hogy jo jegy miatt beszelgettek el velem, mert megtudtak, hogy puskaztam. Mondtak, hogy egy tisztesseges karo miatt sosem fognak csunyan ram nezni, ha tudjak, hogy legalabb megprobaltam. Igy mar kisgyerekkent is teljesen hidegen hagyott, ha egy tanar egyessel fenyegetett, de kesöbbiekben egy elrontott ZH sem hozott ki a sodrombol.
Ezert mondhatom, hogy magabiztos vagyok: merek hibazni! Merem felvallalni, hogy hibaztam es tudom, hogy a legtöbb hiba azert nem is olyan vegzetes!
Köszönöm ezt a kerdest! Elgondolkodtatott!
Sokan emlegetik a férfitöbbletet, de nem férfitöbblet van, csak hímnemű többlet :D
A legtöbbjük nem nevezheti magát "férfinak"...
Általánosító kérdés, tegnap ugyanilyen volt csak "mai nőkkel" a la J.W.
Ez a kérdés talán annyiban múlja felül azt, hogy itt nem tényként van kezelve, habár a válaszoknál gyorsan összehordta a szemetet a szél, lehetett egy kicsit fujjolni, fikázni, "bezzeg régen"-ezni.
Bár nagyon buta dolognak tartom a "bezzeg régen"-ezést, mivel hiába voltak azok a férfiak "jobbak" e téren, de lazán zavarták volna ki a nőket a konyhába, "mer oda való". Ugye, hogy nem lenne jó?
Nagyapám korosztálya még ilyen a mai napig.
Bár van egy réteg akire lazán ráhúzható a kérdés ("plázakandúrok" /a plázacicák férfiváltozata/) akik sokszor tényleg olyanok, mint egy spontán melegbüszkeségi felvonulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!