Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesít a határozatlanság és a bizonytalanság?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok, de engem nagyon idegesít ez a nőkben.2015. júl. 29. 19:28
1/14 anonim válasza:
Ha lehetne egy tökéletes testü határozatlan bnőd akkor mit tennél?Elutasitanád?
2/14 anonim válasza:
De igen. És erre még rájön az is, amikor A-t gondolnak, és B-t mondanak. Meg a sok rinyálás. :)
3/14 anonim válasza:
Engem is nagyon irritál... #1-es válaszolónak pedig üzenem, hogy lehetett volna (számomra) tökéletes testű barátnőm, és emiatt utasítottam el. Képtelen lettem volna mellette lenni.
4/14 anonim válasza:
nem mert én mindig tudom mi a jó nekem,és ezt ős is tudja majd.^^ :,D elég ha én tudok bármit másnak csak követni kell.
5/14 anonim válasza:
Tisztelt kollégák! Tanulják meg, hogy a nő teljesen mást mond, teljesen mást gondol, teljesen mást érez, és teljesen mást csinál.
6/14 anonim válasza:
Engem is nagyon idegesít a férfiakban...a Döntésképtelenség és ehhez hozzá jön, hogy nem tudja mit akar.
7/14 anonim válasza:
Engem is idegesít, amikor a Pista percekig azon agyal, hogy most sört kér vagy nagyfröccsöt? Ilyenkor tör ki belőlem a nukleáris vadállat, hogy "VÁLASSZÁ MÁ HOGY ßASSZON $EGGBE A HALÁL SZÖGES FA$ZA"!
8/14 anonim válasza:
Oh Istenem!! Nem biztos h határozatlan csak mert annak tűnik, nő vagyok csak tudom ;)
10/14 anonim válasza:
Nem zavar a határozatlanság,csak abban legyen biztosan,hogy engem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!