Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiatlanság, vagy a túlzott férfiaskodás taszítóbb?
Előbbi: halkszavú, visszahúzódó, önbizalomhiányos, konfliktuskerülő, határozatlan, aszociális, túlérzékeny, introvertált, otthonülős
Utóbbi: agresszív, erőszakos, durva, trágár, kötözködő, egoista, érzéketlen, extrovertált, bulizós
Tudom, hogy a kettő közötti az optimális. Arra vonatkozik a kérdés, hogy a felsorolt ismertetők közül melyikkel vagy elnézőbb és melyiket nem tolerálod.
Az oldal lényege, hogy kérdéseket tegyünk fel. Ha nem tudsz, vagy nem akarsz, akkor nem muszáj válaszolni.
Többieknek köszönöm a választ! 9-es megértette, amit írtam.
Egyik se szimpatikus, de engem is az első irritál jobban.
Már csak azért is, mert amég a második férfi, nem vigasztalja magát ekkora barom kérdéssel addig az első igen.
Inkább legyen trágár és erőszakos, mint ekkora h*lye, hogy azt hiszi, hogy azért mert ad két borzasztó végletet választásképp, inkább őt választják és ezért hátradőlhet.
"Utóbbi:...."
Az nem "férfiaskodás", csak szimplán agresszív tapló.
Mindkettő taszító, az utóbbi még inkább.
P.s A félreértések valszeg abból adódtak, hogy a "ferfiatlan" kategóriába olyan tulajdonságokat is beleírtál, amelyek nem feltétlenül negatívak, lásd: introvertált, otthonülős, konfliktuskerülő (utóbbival persze lehet vitatkozni)
És mivel a ferfiatlan = negatív, így az introvertáltak magukra vették (én is az vagyok), pedig az önmagában ugye nem egyenlő a ferfiatlansaggal
Ez nehéz kérdés...
Talán az elsőt jobban tolerálnám. Lakótársak akár optimális is lenne, de egyikkel sem kezdenék kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!