Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres folyamatosan, ha se járni, se szexelni nem szeretne? Vagy lehet csak nem vallja be?
van egy fiú, akivel régóta kerülgetjük egymást. utóbbi pár hónapban minden nap beszéltünk, szoktunk együtt bulizni is, meg randizgatni, ilyenkor csókolózunk, sétálgatunk kézen fogva, szépeket mond, simogat szóval elég romantikus szokott lenni, mindenre meg akar hívni, alig tudom kiharcolni, h ne mindig ő fizessen.
Ennek ellenére nem akarja kimondani, hogy járunk, először arra gondoltam, hogy csak le akar fektetni, de már hónapok óta tart a dolog, és nem történt semmi.
Arra is gondoltam, hogy van más nője is, de azóta kiderült, hogy ez biztos h butaság, alkalmi kapcsolatai sem igen vannak.
Mit akarhat tőlem?
de már kezdeményeztem, és nem jöttünk össze :( aztán volt egy rövidke szünet, de előröl kezdődött az egész....tusom h igazából keresnem kéne vki mást, de nem tudom elengedni, nagyon szeretnék vele lenni.
mondjuk ő se nagyon tud, pl amikor elutazik vmelyikünk mindig előadja, h h fogok hiányozni, egy h majd hívjuk egymást/írjunk, és mindig szoktunk is.
már megkérdeztem, de csak összezavarodott, és annyi értelme volt amit mondott h még nem tudja....de már szégyenletesen sok ideje húzódik a dolog, fura h nem tudja még.....
azért nem akarom ezt kérdezgetni túl gyakran, neh elveszítsem végül :S
18:57 épp ez a baj, h csak vele akarok :(
így még arra sincs esély, h vki mással járjak, pedig már próbáltam, de végül szakítottam a másik fiuval, mert mindig rá gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!