Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha sokan a közösségi médiában nem posztolnak a kapcsolatukról semmit?
"Ha a fél életét közösségi médián éli de mégsincs semmi nyoma a kapcsolatának ott azért vannak sunyiságok."
Egy kapcsolatban 2 ember van. Engem nem érdekel, ha a párom mindent felrak, ENGEM nem rakhat fel, mert nem akarok fent lenni sehol, nem akarok magamról képeket a neten. Ez aztán qrva sunyi.
Köszönöm a sok választ. Kiegészíteném:
Nem egy esetet irtam le, hanem többet. A pár(ok) sem eleinte, sem most nem posztolnak magukról, de minden másról min. heti rendszerességgel igen. Egyedülállónak vannak kiirva, vagy a
Fent vagyok kb indulás óta a facén... A profilképem is akkori. Egyszer volt lecserélve vicces okból 1 hétre de utána vissza tettem a régit. Azóta 2 kezemen meg tudom számolni hány alkalommal tettem fel bármit... valahogy mégis életben maradtam.
Nyilván én az vagyok aki semmiről nem posztol... De attól még használom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!