Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha sokan a közösségi médiában nem posztolnak a kapcsolatukról semmit?
Nekem ez sokkal kevésbé furcsa, mint mikor valaki minden kapcsolatát kiposztolja, szerelmes fotók ezrével, aztán szakítás és a következővel ugyanez:D
Nekem sincs kint, hogy kapcsolatban vagyok. Nem szégyellem a kedvesem, de aki ismer, úgy is tudja, hogy együtt vagyunk, másra meg nem tartozik. De én mást sem nagyon posztolok. Instagramom meg nincs ism
Sajnos, sajnos kevés az ilyen ember.
Mi sem posztolunk közös képeket a barátommal, pedig 5 éve együtt vagyunk.
Vannak akik naponta felraknak képeket instagramra facebookra, hol járnak mindenhol egy közös kép...én meg ezen akadok ki.
Minek? Most komolyan minek? Mi tudunk róla és ez a lényeg.
Nekem ez azért lenne gyanús, mert ha szeret posztolgatni és én vagyok élete szerelme, akkor nem ponthogy ezt akarná világgá kürtölni? Hogy mennyire boldog? Szerintem itt valami bűzlik, lehet titkolni akarja, hàtha valami jó csávó betalálja.
Persze az más téma, ha valaki alapból sem szokott posztolgatni.
Attól függ, hogy amúgy mennyit használja. Én azért meg szoktam osztani ezt-azt, baráti összejövetelekről néha képet, egy-egy nyaralásomról képeket és a párkapcsolatomat illetően sem vagyok szégyenlős. Már csak azért is, mert így kevesebben írnak rám próbálkozni (1-2 akad), mint mikor semmi nem volt kinn. Ilyen esetben én úgy érzem, hogy az illető titkolózik.
De annak az esetében, akinek évek óta ugyanaz a profilképe és nagyon ritkán oszt meg valamit vagy csak cikkeket, inkább természetes, hogy nem mutat semmit a személyes dolgairól.
Mindenki csak kombinál össze vissza, mintha bármelyikünk is tudná pontosan, hogy az a valaki miért nem teregeti ki a magánéletét.
Ez kibacott internet, nem attól szereti jobban valaki a másikat mert kirakott 100 közös képet, vagy a másik a kedvencem amit kiírogatnak közösségi oldalakra:
" szeretlek szerelmem mindenkinél mindennél jobban" majd ugyanott válaszol rá 10 másodperccel később a pasi........aki a csaj mellett ül 1 cm-re, hogy én is angyalom" :) Vicc.
Jeeszsus mária. :D
Most leszek 29, 8 éve kapcsolatban.
Az elején még volt 1 vagy 2 db megosztva, az is az első 3 évben kb. Évek óta nyoma sincs, de előtte sem nagyon volt, 25 alatt. ;)
Neked lehet gond hogy hiányolod mások virtuális nyáladzását. Engem speciel meg jobban zavar, ha otthona vajazókést is a másikba állítanák meg megy a vita, de a facebookon/instán minden szupcsilávcsi okádékról posztolnak orrba-szájba, mintha muszáj lenne, vagy kevésbé lenne xar a hígfos kapcsolatuk a sok poszttól.
Hihetetlen a z geneárciónak mennyire fingja sincs a való élet és a virtuális kamu élet közötti különbségekről, hazugságokról.. Szerintem fel sem tűnik. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!