Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnem kellene egy ilyen kijelentés után? L
Mondta a barátom,hogy megkívánt xy kaját, meg hogy rajtam kívül más dolgokat is megkíván ezt a kajára értette. Mire én mondtam viccesen,hogy remélem csak az ételekre igaz ez. Mire ő " az egy dolog,hogy hűséget fogadtam neked édesem,de attól még látok...maradjunk annyiban,hogy szerencséd,hogy nagyon jól nézel ki. "
Nagyon rosszul esett ,hogy ezeket mondta. Nem tudom eldönteni,hogy most akkor inkább féljek ? Meg milyen jellem aki ilyenekt mond a barátnőjének? Akkor most érezzem magam veszélybe? mert ha lát eg jobbat akkor nekem annyi? vagy most mi?
Aki haonslóan gondolkozik az elmagyarázná??
Ha csak erről az egy beszólásról lenne szó, önmagában egy sz.r poénnak gondolnám. Úgy is reagáltam volna rá, hogy "haha, na jó, túltoltad", de utána nem csináltam volna témát belőle.
Arról, hogy gyerekes jellem, mindent elviccel, sokszor sértően is: hát ha szerencséd van, akkor ez csak ilyen kapcsolat eleji idétlen viselkedés, amit zavarában csinál ahelyett, hogy érzelmeket mutatna (egyfajta félelemmel vegyített önbizalomhiány), és idővel majd elmúlik, ha megnyugodott melletted. Ha nincs szerencséd, akkor alapból ilyen, az viszont már középtávon is rettentő idegesítő, és ki fog téged ábrándítani.
"Néha úgy érzem megsértődik a semmin és ilyenkor kb hozzám sem szól. Aztán letagadja (...) pl hozzá akartam bújni,ölelgettem mire közölte,hogy ne ölelgessem hanem inkább menjek vissza az előző pózba ,mert ott a lábaim pont a farkához értek és így ingereltem... aztán közöltem vele,hogy nem tudom mit gondol de ezekután,hogy így beszél és megölelni sem képes tuti nem fogok vele lefeküdni. Mire szótlanná vált kissé megsértődött és modnta,hogy alszik."
Na ez már inkább gáz! Amit te csinálsz, az kommunikáció. Szavakkal kifejezed az érzéseidet (méghozzá kulturáltan). Ha az érzéseid félreértésen vagy túlreagáláson alapulnak, akkor a barátodnak itt a lehetőség, hogy ezt tisztázza veled. Nem éppen atomtudomány, hogy egy "jaj Kicsim, bocs, csak hülye vicc volt, nehogy komolyan vedd" és egy mosolygós, őszinte ölelés kb meg is oldotta volna a dolgot.
Ehelyett ő előadja a titokzatos, hallgatag, durcás óvodást, és elvonul, otthagyva téged a felvetett, bántó problémával. Mintha csak azt mondaná: "mit képzelsz, hogy nem tetszik valami, kellemetlenséget okozol nekem, csinálj akkor amit akarsz, le vagy sz.rva".
Nem értem, sok hozzászóló miért azon akadt fenn, hogy te megsértődtél egy bunkó viccen. Az egy odaillő reakció volt, legfeljebb eltúlozva. Én azon akadok fenn, hogy ő megsértődött azon, hogy megbántott, mert ennek viszont sem értelme nincs, sem köze a normálishoz. Ennek ellenére ismerem az ilyet én is (pont ugyanígy, alvással a végén!). Lekezelő, megalázó és kimondhatatlanul k...vaidegesítő. Nem tudom, miért nem lehet inkább kinyögni egy mondatot, mint egy ember. Ha az arcoskodó vicceskedése nem ábrándít ki téged, akkor ez fog, ha gyakran csinálja.
Amúgy fiatal még a kapcsolat, nem ismeritek egymást. Lehet, hogy te is érzékenyebb vagy, többet "kombinálsz", mint amennyit ő el tud viselni, lehet, hogy ő is nagyobb gyökér, mint amit te el tudsz viselni, lehet, hogy egyszerűen nem illetek egymáshoz. De lehet, hogy lesz ez még jobb is.
32, valóban ez már nekem is volt eszembe,hogy a viccelődése ami már inkább néha bántó csak lányos zavarában van vagy mindig ilyen lesz? Mert emiatt tényleg nem tudom úgy igazán szeretni. Szól egy ilyet és kizökkent. Nagyon gyakran csinálja ezt...
Ma beszéltünk telefonon és elmondtam neki,hogy a tegnapi öleléses dolog nagyon rosszul esett és leginkább az,hogy azután megsértődött és szótlan lett..Mire semmiféle igazi választ nem kaptam csak azt,hogy ő bizony nem érez bűntudatot,mert hát amikor mondta,hogy alszik azután rátette a kezét a kezemre és reggel is normális volt velem, hiszen ő nem volt megsértődve Különben is érezzem magam megtisztelve,hogy amikor mentem hozzá kisétált elém és ebből kellene látnom,hogy szeret engem. meg ő csak fáradt volt és tényleg aludni akart 9-kor... amúgy ő mindig a fáradtságra hivatkozik bármiről van szó pl arról,hogy jöjjön ki elém valahova. vagy jöjjön át hozzám. Vagy bármi amiért meg kellene mozdulnia értem. Az úgy oké neki,hogy én átmegyek,de volt ohgy ő a szexhez is lusta de azért kielégíthetem őt máshogy...
Ah most ahogy írom ezeket látom,hogy elég nagy hülye vagyok ,hogy ezeket eltűröm. De mint írtad te is ez friss kapcsolat,én jóhiszemű voltam,hogy aha tuti fáradt,aha ez van-az van...
Persze még mindig annak tudom be,hogy totál depressziós lehet az exe miatt. Vagyis nyilván valamilyen szinten feldobom őt,de máskor meg szenved és csak próbálja velem elterlni a figyelmet a gyászról.
PLusz írtad a megsértdést is,hogy emiatt ki fogok ábrándulni. Nos ez is igaz, ez volt a 2. alkalom,hogy megsétődött valamin és nagyon rossz hatással van rám.
Ha vita van mint pl a tegnapi eset ,hogy rosszul esett valakinek valami. Akkor elmondom,hogy figyi ez esett rosszul és erre nem reagál ,hanem tök más dolgot kezd kielemezni. és az a baj kísértetiesen hasonlít egy régi exemhez ez a viselkedés aki eléggé megviselt.
#32 vagyok. Na igen, ez is elég vacak, hogy arra sem reagál érdemben, mikor jelzed neki, hogy valami bántó volt. Látom nagyon komolyan elgondolkodtál ezen a kapcsolaton. Bár innen a távolból úgy tűnik, igazad van, sajnálom, hogy így érzel. Kedves lánynak tűnsz, aki nagyra tudna értékelni egy kedves, szerető fiút. Azért szurkolok még neked/nektek, de hallgass az eszedre is, és ha józanul mérlegelve már nem éri meg, lépj ki. Minden jót kívánok, és azt, hogy ne fájjon a szíved!
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!