Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban be kell számolni az időtökről, programotokról a párotoknak? Vagy elég egy "El kell intéznem valamit, holnap találkozunk. " kijelentés?
Nem igazán volt még párkapcsolatom, és nem értem miért nem elég egy egyszerű kijelentés, hogy nem érek rá valamiért, valami programom van, ennyi.
Elvileg kell lennie bizalomnak...
Ti beszámoltok a külön töltött időtökről, programotokról a párotoknak? - És ha igen, igazat mondtok?
25/F
Szerintem az nem bizalmatlanság, ha mondjuk tudni szeretném, hogy délutánra mi a programja. Nem azért mert féltékeny vagyok, hanem mert ezáltal is több mindent tudok róla, és tudok alkalmazkodni.
Példa: Megígérte barátnőinek, hogy isznak egy kávét. -> Oké, jó szórakozást, ha hazaértél beszélhetnénk.
- Tanulnia kell egy nehéz zh-ra -> Majd érdeklődök, hogy hogyan sikerült, hiszen érdekelnek mondjuk a tanulmányai is.
Nem fogok a barátnői kávézáskor arra gondolni, hogy orgiázni mennek, a másiknál meg hogy a csávó szopni tanítja, mert bízom benne addig, amíg ez nem rendül meg. Szóval ez a dolog, hogy szeretném tudni, hogy mit csinál, ez nem féltékenység, inkább törődés, figyelmesség. Emiatt még sose volt gondom, mert szerintem ez teljesen normális, én is elmondom neki, ha szóba jön, hogy a mai napra mit terveztem. 23/F
Akkor az azt jelenti, hogy nincs meg a kellő bizalom.
Mi az, hogy bonyolult? Szerintem minden tevékenységet el lehet magyarázni vázlatosan, legfeljebb 3-4 mondatban.
Mi az, hogy kellenek kis titkok? Ha neked szükséged van arra, hogy olyasmit csinálj, amit titkolsz a párod előtt, akkor vagy vaj van a füled mögött, vagy alkalmatlan vagy párkapcsolatra.
Azért kíváncsi lennék, milyen kis titokra gondoltál. Ezt leírhatnád...
Nem engedélyt kell kérni, hanem közölni kell a partnerrel őszintén hova mész és kivel találkozol. Ha megjegyzéseket tesz, balhézik,mert éppen más programot szeretett volna, akkor közlöm vele, hogy ha előbb szólt volna, akkor esetleg átszerveztem volna a napom, de így már késő.
Volt olyan partnerem, aki szó szerint elszámoltatott arról mit csináltam azalatt a 3 óra alatt amíg találkoztam a haverokkal, 1 hétig tűrtem aztán egy mosoly tekintetében tovább álltam. Egy kapcsolatban egyenrangú felek vesznek részt önként és dalolva, annyit mondasz el a partnerednek amit jónak találsz és fontosnak tartasz. Ha nem akar mondani semmit, akkor elfogadod azt, vagy elköszönsz és keresel mást. egy párkapcsolatban senkinek sem vagy a főnöke de a beosztottja sem hogy elszámolni valód lenne.
39F
Szerintem ez olyan alap, hogy elmondom a páromnak. Nem percre pontosan mindent, hanem ha például aznap nem találkozunk, akkor meg szokta kérdezni a barátom, hogy mit tervezek aznapra. Én meg elmondom, hogy kb mit, elmegyek a posára, beugrok a könyvesboltba, találkozok egy barátommal és megyek haza. Aztán ha hazaértem, beszélünk. Én is meg szoktam kérdezni, hogy mik a tervei ha nem találkozunk. Ez szerintem szimpla érdeklődés, hogy ki mivel foglalkozik ha nem együtt vagyunk és nincs benne semmi rossz.
De ha mondjuk együtt élsz a pároddal akkor is ezt szeretnéd csinálni? Azt modnod h bocs dolgom van és eltűnsz másfél napra?
Azért a párom mert szeretem és kölcsönös bizalomban élünk. Nincs olyana mit nem mondanék el neki és viszont. 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!