Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban be kell számolni az időtökről, programotokról a párotoknak? Vagy elég egy "El kell intéznem valamit, holnap találkozunk. " kijelentés?
Nem igazán volt még párkapcsolatom, és nem értem miért nem elég egy egyszerű kijelentés, hogy nem érek rá valamiért, valami programom van, ennyi.
Elvileg kell lennie bizalomnak...
Ti beszámoltok a külön töltött időtökről, programotokról a párotoknak? - És ha igen, igazat mondtok?
25/F
"Tudom, tudom - 1 perc alatt megkérdezhetném kapásból 4 embertől, vagy a temetőnyilvántartást fellapozhatnám, de nem az a fajta vagyok aki kér... az nem az én stílusom."
Ne haragudj kérdező, de ez nagy ostobaság. Ez nem kérés.
Nyilvántartásból miért "nem a te stílusod" fellapozni?
Ez a fajta hozzáállás és saját magad megnehezítése, nekem talán még a titkolózásnál is nagyobb gond lenne. Legyél már hatékony!
Ne törd a fejedet olyanon, amiről fogalmad sincs.
Egy párkapcsolat az azt jelenti, hogy két ember szereti egymást, fontosak egymásnak, nem "kell" csak természetesen elmondom, mert fontos része az életemnek.
EQ = 0
Elmondod, sőt megosztod a pároddal az ilyen dolgaid, mert ha egy pár vagytok, akkor egymás bizalmasai is vagytok. De ha jól sejtem, akkor neked nincs párod :-P ... csak maximum egy csajod, akit azért tartasz, hogy dugd és ne legyen ciki a haverok előtt, hogy egyedül vagy :-P Ha nem így lenne, akkor ez a kérdés ilyen formában fel sem merült volna ...
"a rokonaim egymást támadják (egy alapvetően tök jelentéktelen dolog miatt, mivel én megszoktam, hogy a családban 2 részre szakadok, és ezzel nincs semmi bajom)"
Dehogynincs bajod. Csak tudod a család az adott, a saját kapcsolatodat meg te alakítod olyanná, amilyennek szeretnéd. A gond az, hogy eleve feltételezed, hogy a párod is olyan, mint a családtagjaid és támadást feltételezel róla, ahelyett, hogy egy megértő, támogató, elfogadó kapcsolat kialakítására törekednél. Tudod, aki azt feltételezi a másik emberről, hogy elítéli és eszerint viselkedik vele, az automatikusan ki is hozza a másikból azt a viselkedést, amitől tart. Ezek tipikus sémák. Te döntesz, hogy olyanná formálod a kapcsolatod, amitől tartasz, vagy megpróbálsz egy másik utat: egy bizalmon, kölcsönös elfogadáson és érzelmi támogatáson alapuló kapcsolatot. Ha meg sem próbálod, esélyed sincs rá.
Beszámolni nem vagyok hajlandó.
Ha megkérdezi, hogy hova kell mennem, vagy hasonlót, akkor viszont - a helyzetnek megfelelő terjedelemben - elmondom neki, hogy XY-nal találkozok, holnapután vizsgám lesz, tanulnom kell, be kell rohannom laborba stb. Gondolom amíg nem adok okot a bizalmatlanságra, addig elhiszi és szent a béke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!