Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnem kellene egy ilyen kijelentés után? L
Mondta a barátom,hogy megkívánt xy kaját, meg hogy rajtam kívül más dolgokat is megkíván ezt a kajára értette. Mire én mondtam viccesen,hogy remélem csak az ételekre igaz ez. Mire ő " az egy dolog,hogy hűséget fogadtam neked édesem,de attól még látok...maradjunk annyiban,hogy szerencséd,hogy nagyon jól nézel ki. "
Nagyon rosszul esett ,hogy ezeket mondta. Nem tudom eldönteni,hogy most akkor inkább féljek ? Meg milyen jellem aki ilyenekt mond a barátnőjének? Akkor most érezzem magam veszélybe? mert ha lát eg jobbat akkor nekem annyi? vagy most mi?
Aki haonslóan gondolkozik az elmagyarázná??
Kedves kérdező! A #13-as hölgy válaszát olvasd el légyszíves! Légyszíves, olvasd el még négy alkalommal.
Nagyon jó. Te is, megfogsz nézni más férfiakat is.
Most meg mondom hogy ő téged nem szeret, de cseppet se.
Maximum azért van veled mert jól nézel ki.
A férjem évekig poénkodott ezzel, és jókat röhögtünk együtt.
Ha te ezen besértődsz, akkor legbelül érzed hogy nem vagy neki a szívszerelme. Na, az gond. Mármint az hogy nem szerelnes annyira.
Nő vagyok hetero, de a válaszomat nem erre alapozva mondom,hogy inkább a barátodat választanám párnak mint Téged, kérdező.
Nem tudnám sosem,hogy miről mit gondolsz és mivel bántalak meg, vagy min sértődsz meg éppen, esetleg mibe mit magyarázol bele.
Ha ennyire negatívnak látod ezt a pasit, aki vélhetőleg alapjáraton ilyen, miért vagy Vele?
Es aki nem mond ilyet, az huseges? Macsozo humornak szanta. Nem garancia kulon a husegre, de mert viccelni vele, elvileg azert, mert nincs semmi.
Ezt a regi pasi mondast nem ismeritek mar, hogy huseget fogadtam, de vaksagot nem?
Es ne felejtsd el, de provokaltad a temat. No vagyok, nem birom a bunko pasikat, de most az ordog ugyvedje vagyok. Ha ezt a mondast ismerik mai fiatalok.
Szerintem is sértő ez a mondat, a 15-ös válaszolóval értek egyet.
A kommented után Kérdező nekem az az érzésem, hogy te a szép búfelejtője vagy. Egy 3 éves, komoly kapcsolatból egyből beleugrani egy másikba?? Gyanús...
33N
maradjunk annyiban,hogy szerencséd,hogy nagyon jól nézel ki. "
Nem tudom mit agyalsz annyit.Veletek az a baj,hogy folyton,mindig túlkombináltok mindent!
Semmi se egyértelmű nálatok,mindig valami mögöttes történetet kell keresni,aztán azt is továbbvinni egészen a végéig,a síron túlra is.,sose lehet semmit megmondani,hanem mindég ki kell matekozni,hogy mire is gondoltok...
Tényleg nem is csoda,hogy az embernek néha tele a t.ke már a rejtvényfejtéssel!!!
"Jol nézel ki."
Ezzel zárta le ugyanúgy viccesen előadva a választ,mint ahogy te is tetted fel a kérdést!
Ez mellet te elegánsan eltekitesz,hanem elkezdesz itt egész máson matekozni!!
"Remélem csak az ételekre igaz ez??"Tetted fel a kérdést,ugye?Most akkor ő is elkezdhetné,hogy talán nem bizol benne?Hogy ő megbízhatatlan?De miért?Mikor adott rá okot?Ennyire sikerült csak megismerned?Ennyit látsz ki belőle?...stb
De tudodmit, felőlem..szőjjétek csak itt az elméleteiteket,majd ugyis kiderül a végére,hogy már rég megcsalt,és egy közveszélyes,iszákos, őrült,aki homokos,és pedofil is egyben,mert már a húgát is tulzottan szereti,mert hivja telefonon.. meg mittomén....
Nem olvas véletlenül túl sok PUA hülyeséget?
Egyébként ez egy tahó, zsarnok. Hagyd ott. 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!