Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnem kellene egy ilyen kijelentés után? L
Mondta a barátom,hogy megkívánt xy kaját, meg hogy rajtam kívül más dolgokat is megkíván ezt a kajára értette. Mire én mondtam viccesen,hogy remélem csak az ételekre igaz ez. Mire ő " az egy dolog,hogy hűséget fogadtam neked édesem,de attól még látok...maradjunk annyiban,hogy szerencséd,hogy nagyon jól nézel ki. "
Nagyon rosszul esett ,hogy ezeket mondta. Nem tudom eldönteni,hogy most akkor inkább féljek ? Meg milyen jellem aki ilyenekt mond a barátnőjének? Akkor most érezzem magam veszélybe? mert ha lát eg jobbat akkor nekem annyi? vagy most mi?
Aki haonslóan gondolkozik az elmagyarázná??
Ha valakit csak az akadályoz meg a megcsalásban, hogy nagyon jól nézel ki, akkor igaza van az elsőnek, borítékolható a megcsalás. Amúgy lehet, hogy csak viccelni próbált, de megértem, hogy rosszul esik, ezen én is megbántódtam volna. Ha vicc volt, akkor az elég xar fajtából való. Ezek szerint ha rád un, talál egy szebbet, akkor simán lehet, hogy ha nem is elhagy, de megcsal, mert miért ne. És az sem túl biztató, hogy "szerencséd, hogy nagyon jól nézel ki"- kábé csak ezért van veled?
Én megpróbálnék vele beszélni, hogy pontosan hogy értette, de túl sok energiát ezek után nem fektetnék a dologba.
Alapvetően ilyen gyerekes jellem. Mármint szeret poénkodni. Még megismerkedéskor azt modnta ő soha nem csalta meg a párjait és hűséges.
Sokszor mond poénból hülyeségeket amik akaár bántóak is lehetnek.
De ez a mondata 100%,hogy nem poén volt,azért meg tudom különböztetni mikor viccel és mikor nem.
Miért mégis mit kellene ebből leszűrnöm? Nyilván nekem az jut eszembe,hogy tetszik igen más is neki,látja hogy vannak más szép nők is,de mivel én teljesen az esete vagyok ezért inkább velem marad? erre gondoltam.
De gondolhatom negatívabban is,hogy vannak szép nők,de jelenleg nincs nálam szebb,ha lenne akkor azonnal dobna?
Ugyan, menjetek már!Nem kell ezt annyira komolyan venni. Ha olvastátok az is benne van,hogy a kérdező nagyon jól néz ki, ezt ki is mondta a barátja.
Ez a pasi legalább őszinte, és abban,hogy megnéz más nőket is még nincs hiba.
Én nő vagyok, ha látok egy jó pasit nem kapom el róla a szemem, mégsem csalnám meg a páromat.
Kérdező,ne kezdj el féltékenykedni ha egyébként nincs okod rá. Ez a kijelentés ne alapozza meg ezt Nálad.
Ilyenkor elé állnék, hogy akkor ezt most sürgősen magyarázza meg, különben már nem fogja kötni az a szros hűsége...
Egy dolog a poénkodás, de azt tartsuk ésszerű keretek között.
Milyen korosztályról beszélünk?
Ez a leírásod alapján egy "ego" bajnok a srác, ergo érezd magad megtisztelve azért, hogy mellette lehetsz. Az egészséges párkapcsolat ismérve hogy mindkét fél értékeli a másikat és pont ezért ragaszkodnak egymáshoz, ha ez egyoldalú, akkor rajongásról beszélünk, ott egyértelműen az egyik fél a haszonélvezője a kapcsolatnak.
Ami a külsődre tett megjegyzését illeti, egy dolog biztos, hogy legalább őszinte volt. Számára nagyon fontos, hogy a barátnője csinos legyen(a partner az egojának a visszaigazolása), de ha tényleg így hangzott el a kijelentés, akkor emberileg nem tart sokra. Ez számomra sértő lenne és kikérném magamnak, mert egy "cicababának" tart, akivel meg lehet jelenni.
41F
Kicsit bővebben rólunk. 1,5 hónapja vagyunk együtt. Neki előttem volt egy olyan kapcsolata ahol együtt is éltek 3 évig tartott a kapcsoalt,elvileg azért lett vége,mert a csaj nem volt szerelmes belé,de a barátomnak sem volt jó a dolog,mert ezt érezte és szenvedett tőle. Ahogy vége lett kb meg is keresett engem. Nagyon tetszettem neki már akkor is,de nem lépett amíg volt a nő,báár erősen bókolt nekem,de semmi mást nem lépett.
Azt mondta még mikor udvarolt,hogy hihetetlenül meleg szívem van,érzelmes,bújós,kedves,nőies és nagyon szépnek tart ezért akar velem lenni. Tudja,hogy jók lennénk együtt.
Csak,hogy azóta mióta együtt vagyunk folyton poénkodik és nagyon sokszor inkább a szexualitás kerül előtérbe.mert,hogy elvileg abban is én vagyok neki az eddigi top- Ahelyett,hogy megölelne inkább ilyenekre tereli a témát. Ha felhozom a problémát,hogy tudod én érzelmes vagyok jó lenne az érintés akkor lepergeti,hogy de hát ő megismította a lábam ma már 2x vagy hasonlók. Néha úgy érzem megsértődik a semmin és ilyenkor kb hozzám sem szól. Aztán letagadja.
Mondtam azz is neki,hogy tuti még nincs túl az exén. És azt már ő is bevallotta,hogy nehéz még ez neki de velem akar lenni 100% és már szerelmes is belém.
De ha szerelmes lenne nem mondana ilyenekt szerintem?mert elég rossz poénok ezek és többet bújna...nem tudom,hogy várjak még erre a pasira,hogy teljesen megnyíljon előttem? vagy mit tegyek? megint el fogok vele beszélgetni,hogy nagyon nem jó ez így.
tegnap ezek miatt hihetelenül rosszul éreztem magam. Azt éreztem,hogy el akarok menni onnan a fenébe...azt nem emiatt a beszólás miatt hanem azért,mert pl hozzá akartam bújni,ölelgettem mire közölte,hogy ne ölelgessem hanem inkább menjek vissza az előző pózba ,mert ott a lábaim pont a farkához értek és így ingereltem... aztán közöltem vele,hogy nem tudom mit gondol de ezekután,hogy így beszél és megölelni sem képes tuti nem fogok vele lefeküdni. Mire szótlanná vált kissé megsértődött és modnta,hogy alszik. na akkor nagyon rosszul kezdtem magam érezni és úgy voltam vele,hogy lehet szakítani kellene...
LEhet naív vagyok nem tudom? Valaki külső szemmel értékelné ezt a helyzetet?
Te lelkisebb, bújósabb, érzékenyebb, romantikusabb vagy, Ő meg pasiból van, és főleg ha már régebben is tetszettél Neki ne csodálkozz,hogy ilyen rövid idő után még a szex van a középpontban Nála.
Mi fordított helyzetben vagyunk, én, nőként vagyok kevésbé bújós, a párom viszont nagyon az lenne.
Tudja,hogy attól még szeretem,hogy nem csüggök Rajta, és erről nem is tehetek, egyszerűen ilyen vagyok.
Nem tudom,hogy Ti mennyi időt töltötök együtt,de nekem pl. fontos a lassúbb ismerkedés, nem azonnal összeköltözés. Pont azért mert jobban megismerjük egymást,és nem zárjuk össze azonnal magunkat szinte ismeretlenül ennyire eltérő vehemenciával.
15 ! igen ez amúgy ténylegesen így van ,egoista . és tényleg azt érzékeltette velem elinte leginkább,hogy legyek megtisztelve,hogy velem jár!
A munkájában és úgy az életben tényleg nagyon sokat letesz az asztalra ezzel is önigazolva ,hogy mennyit is ér. De tudom,hogy sérült tiniként,mert modnta sikertlen volt akkor a nőknél nagyon,és láttam is régi képeket hát jó tényleg nem a nők kedvence külseje volt. És ,hogy most már jobban néz ki,megkaphat sok nőt ,vagyis állítása szerint bárkit.
Sokszor hangoztatja azt is,hogy milyen jó velem megjelenni bárhol is. Akkor ez is az egoja visszaigazolása,hogy egy csinos nő van mellette?
Egy ilyen férfivel nem tudom mire számíthatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!