Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félnem kellene egy ilyen kijelentés után? L
Mondta a barátom,hogy megkívánt xy kaját, meg hogy rajtam kívül más dolgokat is megkíván ezt a kajára értette. Mire én mondtam viccesen,hogy remélem csak az ételekre igaz ez. Mire ő " az egy dolog,hogy hűséget fogadtam neked édesem,de attól még látok...maradjunk annyiban,hogy szerencséd,hogy nagyon jól nézel ki. "
Nagyon rosszul esett ,hogy ezeket mondta. Nem tudom eldönteni,hogy most akkor inkább féljek ? Meg milyen jellem aki ilyenekt mond a barátnőjének? Akkor most érezzem magam veszélybe? mert ha lát eg jobbat akkor nekem annyi? vagy most mi?
Aki haonslóan gondolkozik az elmagyarázná??
1, miért gondolod ezt? kifejtenéd jobban?
Ha tuti ,hogy meg fog csalni én biztosan dobom.
Mintha létezne olyan hogy tuti... Persze bele kéne nézni a kristálygömbbe hátha elárulja.
Vagy akár meg is beszélhetnéd a pároddal hogy neked ez rosszul esett és megkérdezhetnéd hogy gondolta. Meg akár ismerhetnéd is a saját párod.
Nekem ez csak egy hü. lye viccnek tűnik de nekünk innen a helyzet a személyetek és a kapcsolatotok ismerete nélkül biztosat de lehet még megközelítőleg helyeset is nehéz lesz mondani.
Aha és ha már nem fogsz ilyen jól kinézni? Mondjuk terhesség, esetleg baleset, vagy egyszerűen az idő múlása következtében?
Gyakorlatilag azt közölte veled, hogy csak a dögös tested miatt van veled, más "értéked" nincs. Innentől döntsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!