Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért néz meg más nőket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz meg más nőket a barátom?

Figyelt kérdés

Elmegyünk egyet sétálni, beülünk egy kávéra és látom, az összes velünk egyidős lányt, nőt megnézi. Nem feltűnően, utánuk nem fordul, de pl. olyan csomószor van, hogy ha ilyenkor beszélek hozzá, utána visszakérdez, hogy mi az, nem értettem? mert fejben annyira elkalandozik, hogy meg sem hallja, mit mondok neki.

Szörnyen rosszul esik, egyébként is, de ha vele vagyok, különösképp figyelek a megjelenésemre és ezzel mindig egy rossz érzést ültet el bennem a barátom. Én is megtehetném, hogy megnézek más férfiakat, de nem teszem, mert pont nem érdekel rajta kívül egyik sem.

2020. febr. 29. 11:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%
Hagyjuk már ezt a férfiak vizuális lények maszlagot, a nők ugyanannyira azok. Ha jol nézz ki valaki, megnezik ők is... Más kérdés, hogy a férfiak gátlástalanabbak. De még hogy ők a vizuális lények csupán 😂. Pontosan tudom mennyire azok egy betegség miatt, ha jól nézel ki mennyire másként bánnak veled, mint ha rosszul...
2020. febr. 29. 13:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztaltam férfiként,hogy a nők megnéznek.Ez nagyjából 20-50 év között.

Ez számomra ezért is fura.

A másik érdekessége,hogy ha férfival vannak akkor sem zavartatják magukat,és látom,h azok is levágják rögtön ezt.

Szval mindenki tudja,hogy mi zajlik.

Hogy ezután az ilyen szituációknak mi a folytatása,az sztem változó.

2020. febr. 29. 16:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Mert hapsiból van.Te nem nézed meg a jó pasikat?
2020. febr. 29. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!