Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom más nőket néz?
Rajtakaptam, hogy a facebookon más lányok adatlapjait és képeit nézi. Sajnos már többször volt ilyen. Szerinte nincs ebben semmi, az utcán is nyilván megnézi az embereket, más férfi is ezt csinálja, és a nézésben nincs semmi.
26 éves.
Én nem nézem a pasikat se a neten, se élőben, mert nyilván azért vagyok a párommal, mert számomra ő a legjobb.
Aggódnom kéne? Tényleg normális? Vagy én már nem vagyok elég jó neki? Nagyon rosszul esik ez tőle...
ha nem csorgatja rájuk a nyálát,akkor nincs gond
igaz figyelembe vehetné azt ,hogy ez neked rosszul esik és csökkenthetné
hagyd rá,mert csak veszekednétek a végén
talán,ha látja,hogy nem törődsz ezzel,akkor ő se húz téged
ja:és jó vagy neki nyugi!!!!!!!!!!!!!!
De ráér....
Tőlem azt kérte a kedvesem, hogy ha kommentálok is bármi nőnél bármit, a szívecskét mellőzzem - bár szerintem az nem csak szerelmi szimbólum, a nagyon aranyos dolgokra is rá szoktam tenni.
De abbahagytam, persze.
Ki ilyen, ki olyan. Mindenkinél más a mérce, más a határ.
Az én szememben ALAP! udvariasság és tiszteletadás, hogy a párom jelenlétében nem bámulok meg másokat, hanem teljes egészében neki szentelem a figyelmem. Persze egy-egy feltűnő külsejű emberen mindenkinek megakadhat egy-két pillanatra a tekintete. De ha már konkrétan megbámul valakit, az az én szememben egy udvariatlan tahó.
Egyébként hazudik: nem, nem minden férfi bámulja meg nyíltan, nyálcsorgatva a nőket az utcán.
Csak hát, nem akarlak megbántani, de sok nőt könnyen át lehet vágni ilyen szövegekkel, hogy "hát az természetes, ha az utcán egy másik nő seggén hordom a szemeim"
tök normális... De ha féltékenykedsz, meg ellenőrzöd, meg kémkedsz utána meg hasonló, akkor már nem csak nézelődni fog...
Ami szép, azt meg kell nézni, esetleg dícsérni... Attól még senki nem esett teherbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!