Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, hogy a barátom más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a barátom más nőket néz?

Figyelt kérdés

Rajtakaptam, hogy a facebookon más lányok adatlapjait és képeit nézi. Sajnos már többször volt ilyen. Szerinte nincs ebben semmi, az utcán is nyilván megnézi az embereket, más férfi is ezt csinálja, és a nézésben nincs semmi.

26 éves.

Én nem nézem a pasikat se a neten, se élőben, mert nyilván azért vagyok a párommal, mert számomra ő a legjobb.

Aggódnom kéne? Tényleg normális? Vagy én már nem vagyok elég jó neki? Nagyon rosszul esik ez tőle...

2015. dec. 24. 11:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
Örülj annak hogy,nem fiúkat néz
2015. dec. 24. 11:43
 2/13 RRR ***** válasza:
63%

ha nem csorgatja rájuk a nyálát,akkor nincs gond

igaz figyelembe vehetné azt ,hogy ez neked rosszul esik és csökkenthetné

hagyd rá,mert csak veszekednétek a végén

talán,ha látja,hogy nem törődsz ezzel,akkor ő se húz téged

ja:és jó vagy neki nyugi!!!!!!!!!!!!!!

2015. dec. 24. 11:43
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
Hát ez mindennek a teteje :D én is szoktam kattintgatni fiúk adatlapjára, puszta kíváncsiságból, nem másból.
2015. dec. 24. 11:49
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
Elhiszem,hogy rosszul esik.Érthető reakció részedről.
2015. dec. 24. 11:51
 5/13 A kérdező kommentje:
Csak ez nekem annyira fáj, hogy én tényleg annyira szeretem a párom, hogy totál nem érdekel senki, nem egy kockahasú adonisz, de nekem így is tökéletes, más nők küldözgetik egymásnak a képeket tűzoltókról meg a franc tudja még mikről, kigyúrt gorillákról és azokra sóhajtoznak meg miegymás, engem meg ezek rohadtul hidegen hagynak, nem váltanak ki belőlem semmit. Totál immunis vagyok mindenre más pasira, az az egy ember aki meg érdekel és a párom, ezt csinálja és azt mondja, hogy ez normális, nincs ebben semmi... Akkor most velem van a baj, hogy én annyira szeretem őt, hogy kicsit sem érdekel más?
2015. dec. 24. 11:56
 6/13 anonim ***** válasza:
31%
Mi lesz akkor veled ha nem csak nézegeti őket és félrelép vagy netalán elhagy,hogy fogod túlvészelni?
2015. dec. 24. 12:05
 7/13 omba ***** válasza:
100%

De ráér....

Tőlem azt kérte a kedvesem, hogy ha kommentálok is bármi nőnél bármit, a szívecskét mellőzzem - bár szerintem az nem csak szerelmi szimbólum, a nagyon aranyos dolgokra is rá szoktam tenni.

De abbahagytam, persze.

2015. dec. 24. 13:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ki ilyen, ki olyan. Mindenkinél más a mérce, más a határ.

Az én szememben ALAP! udvariasság és tiszteletadás, hogy a párom jelenlétében nem bámulok meg másokat, hanem teljes egészében neki szentelem a figyelmem. Persze egy-egy feltűnő külsejű emberen mindenkinek megakadhat egy-két pillanatra a tekintete. De ha már konkrétan megbámul valakit, az az én szememben egy udvariatlan tahó.

Egyébként hazudik: nem, nem minden férfi bámulja meg nyíltan, nyálcsorgatva a nőket az utcán.

Csak hát, nem akarlak megbántani, de sok nőt könnyen át lehet vágni ilyen szövegekkel, hogy "hát az természetes, ha az utcán egy másik nő seggén hordom a szemeim"

2015. dec. 24. 15:21
 9/13 anonim ***** válasza:
24%
Kicsit túlzásba viszed, inkább ez fog rámenni a kapcsolatotokra, nem az, hogy más lányokat nézeget. Tudod, az étlapot lehet nézni, de az nem azt jelenti hogy rendelsz is:)
2015. dec. 24. 15:23
 10/13 BlackSword ***** válasza:
31%

tök normális... De ha féltékenykedsz, meg ellenőrzöd, meg kémkedsz utána meg hasonló, akkor már nem csak nézelődni fog...

Ami szép, azt meg kell nézni, esetleg dícsérni... Attól még senki nem esett teherbe...

2015. dec. 24. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!