Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig más nőket dicsér a barátom, de engem nem. Ti mit tennétek? Nagyon idegesít.
5 éve vagyunk együtt lassan. Akkor sem voltam vékony amikor összejöttünk, azóta híztam, fogytam sokat, és megint híztam, de egyszer sem volt képes megdicsérni a külsőmet, teljesen mindegy mennyire festettem ki magamat, vagy mennyire nem, mennyire öltöztem ki: magassarkú, feszülős szoknya. SEMMI....
Mielőtt összejöttem vele sokan dicsérték a lábaimat, ő egyszer sem mondott rá semmit. Annyit nyög ki, hogy szép az arcom, bár nem érzem magam sem nagyon csúnyának, sem szépnek. Bármilyen ruhát akarok venni, ami csinos és nőies mindenre azt mondja, hogy mindegy, miközben a kolléganőjére mondogassa, hogy milyen csinos.... Amikor kérdezem, hogy milyen ruhákat hord, azt mondja hagyjam már ilyenekkel. Nem lehet belőle kihúzni semmit. Az agyamra megy, hogy neki mindenki szép, jó, csinos csak én nem (bár van rajtam felesleg, de amikor 15 kg-ot fogytam és nem volt akkor sem mondott semmit). Tudja, hogy ez zavar, de nem érdekli. Erről a témáról lehetetlen vele beszélni.
Ti erre hogyan reagálnátok?
Köszönöm a válaszokat!
Valószínű sokat nem tud a nőkről a barátod.Nem veszi észre,hogy ez neked rosszul esik,hogy nem dicsér.Kérdezd meg tőle nyíltan,hogy te mit szeretsz bennem? Mi az ami tetszik neked rajtam,bennem?!
Te jól érzed magad a bőrödben amúgy? Nem azért kérdezem,hogy bunkóskodjak,ne értsd félre,csak kíváncsi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!