Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg a barátom? Sokkal jobban tetszem neki egy otthoni cicanadrágban és topban, mint mikor kiöltözöm, pedig elvileg szereti a kiöltözött nőket.
Ez a kettő, hogy függ össze, azt mond meg nekem... :D :D
Én is jobban szeretem a barátnőmet otthoni ruhában, lehet akkor smink sincs rajtad amúgy meg van, és tudat alatt a teljes természetességet jobban szereti.
jesszus.
felesleges neked párkapcsolat
A pasim is imádja, mikor cicanadrágban vagyok otthon, ami úgy ad ki mindent, mintha nem is lenne rajtam nadrág. De ettől nem hiszem, hogy meleg lenne, sőt...
Neked ha nincs problémád, akkor csinálsz magadnak.
1000%, sőt még az is lehet, hogy Zoofil, bukik a cicákra, azért kell cicanadrágot felhúznod...
Édes Istenem, hasítani lehet az értelmet a levegőben!
Hűha, de biztosan az, hiszen szereti a természetes szépségedet, sőt önmagad is, s nem igényli hogy a nap 24 órájában vastag maszkban (sminkben) legyél, márkás miniszoknyákban... Az ilyen tuti meleg. Egy igazi férfi ha meglát egy nőt természetes állapotában, az sírva rohan el...
Jaj Kérdező, remélem a kérdésedet te sem gondolod komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!