Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz meg más nőket a barátom?
Elmegyünk egyet sétálni, beülünk egy kávéra és látom, az összes velünk egyidős lányt, nőt megnézi. Nem feltűnően, utánuk nem fordul, de pl. olyan csomószor van, hogy ha ilyenkor beszélek hozzá, utána visszakérdez, hogy mi az, nem értettem? mert fejben annyira elkalandozik, hogy meg sem hallja, mit mondok neki.
Szörnyen rosszul esik, egyébként is, de ha vele vagyok, különösképp figyelek a megjelenésemre és ezzel mindig egy rossz érzést ültet el bennem a barátom. Én is megtehetném, hogy megnézek más férfiakat, de nem teszem, mert pont nem érdekel rajta kívül egyik sem.
Tetszik, nem tetszik a válasz, a férfi vizuális lény.
Nem esik jól, de bele kell férjen az önbizalmadba.
N.
Átéltem hasonlót, de közöltem párommal, hogy nekem ez rosszul esik. Majd forditottam a dolgon. Én néztem meg a férfiakat, amit észre is vett, sőt az óta azt figyeli, ki az, aki engem megnéz :)
Amúgy valóban, a férfiak szeretnek nézelődni, elkalandozik a tekintetük, ám ez még nem jelent hűtlenséget.
#5 Az írta nem csinálja feltűnően, nem forgolódik.
A férfiaknak nem kell ahhoz másik nő, hogy kizárják, hogy mit csipog mellettük a csaj... csak nem mindegyik árulja el magát azzal, hogy visszakérdez! :D
#7 Most tényleg nekem kell elmagyarázni?
Hagyjuk már ezt az álszenteskedést!
Mindenki nézelődik (jó a legtöbben), ki feltűnően, ki kevésbé.
Szeretünk a szépre, a csinosra rátekinteni. Az azonos neműt is megnézzük, hogy ötletet nyerjünk a kinézetéből.
Valószínű ezen másképp görcsöl egy 20 v. egy 40 éves, egy önbizalom hiányos, vagy aki nem bízik a párjába...
8 Nem tudom, lehet nalatok igy megy, de mi ha beszelgetunk egymassal, akkor normalis valaszokkal reagalunk arra, amit mond a masik, ilyet meg nem vettem eszre, hogy folyamatosan vissza kellene kerdezgetnie a paromnak, hogy mit mondtam :D
A bamulas nem feltuno, de a kerdezo azt irta, nem figyel ra a parja, tehat a nem feltuno nezelodes kozben a masik norol gondolkodik, ami feltuno, mivel megakasztja a beszelgetest. Erted, nem az a gond naluk, hogy forgolodik a nok utan, hanem hogy fel sem fogja, hogy beszel hozza a masik. Ez pedig gaz, felesleges onbizalomhiannyal dobaloznod, szerintem mindenkit idegesitene, ha mindent hatszor kene elismetelnie, mert csak annyit reagalna ra a parja, hogy mi van, nem figyeltem. :D Mindegy, hogy mas nokon gondolkodik, vagy vonatokon vagy a tegnap esti meccsen.
#9 Köszönöm szépen az aggódást, de én teljesen rendbe vagyok minden téren. :)
Részemről nem ragoznám tovább a dolgot, amit akartam elmondtam.
Kaptam egy privátot, egy részletével zárnám a soraim:
"Majd idővel rájönnek, hogy az élet nem olyan, mint egy szerelmes regény:)))"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!