Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ez most komoly? Ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez most komoly? Ennyire töketlenek vagytok?

Figyelt kérdés

A barátommal együtt vagyok 3 hónapja és nem akar megdugni, és nem is azt mondom, hogy szeretkezni vagy együtt lenni mert már igényelném, hogy megdugjon de nem történik semmi.

Ha otthon vagyunk már nem is veszek fel bugyit meg szinte semmit, mindig kölcsönkérem a pólóját ami épphogy eltakar ott lent, de mindig pucsítok neki, lehajolok "véletlen elejtett dolgokért" és satöbbi, akkor látszik a lényeg de nem történik semmi, próbáltam már azt is, hogy se póló se semmi, de akkor meg felöltöztet azzal az ürüggyel hogy ne bohóckodjak már persze mindezt nevetve mintha viccből csinálnám nem akarom konkrétan MONDANI, hogy "b*ssz már meg te idióta", pedig csinos vagyok 54 kg vagyok nem is vékony nem is telt szép arcom van, büdös sem vagyok, nem is vagyok r*b*nc, mi lehet a baj? Miért nem akar megdugni?

A többi srácot is kérdezem ti is ilyen töketlenek vagytok? Vagy csak az én pasim, vagy mi? :((

2020. febr. 25. 21:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
44%

Bocsi, kérdező, hogy idézek magamtól, de hanyatló grafomániám nem engedi, hogy megint lepötyögjem.

Hadd meséljek valamit! Két éve költöztem haza külföldről. Miután világéletemben bősz horgász voltam, természetes, hogy első dolgom volt kiváltani az engedélyt. Jártam is a vízpartra napi rendszerességgel, így aztán érthető, ha feltűnt a nagy csend. Régebben tavaszonként jószerivel nem lehetett füldugó nélkül megmaradni, most meg egy nyikkanást se hallottam. Nem kedvenceim a békák, de mégis "kényelmetlen" volt a nagy csend. Olyan érzése volt az embernek, mintha egy mesterséges műkörnyezetben lenne. Bárkit kérdeztem azonban, senki sem tudott választ adni, hogy hova lettek a békák, amíg én külföldön voltam. Nagyon sok kutatás után oda lyukadtam, hogy az atrazin nevű gyomirtószer lehet a baj okozója. Noha Mo-on 2007 ben betiltották, nagyon sok talajban, még több talajvízben még mindig jelen van. Ez a békákra úgy hat, hogy a kikelő ebihalakból 50 %-ban nőstény békák fejlődnek, 10% hím, és 40% hermafrodita. Ilyen ivararány mellett természetes, hogy kihalnak.

A humán vonatkozása kicsi bonyolultabb, hiszen az emberek nem fürdőznek a talajvízben, nem is fogyasztják azt. Fogyasztják viszont (nyakló nélkül) az üdítőket, bolti élelmiszereket. Ez azért érdekes, mert ha emlékeztek, 2007 környékére esnek az utolsó cukorgyárak bezárása is. Kukoricakeményítőből ugyanis sokkal olcsóbb cukrot hidrolizálni, mint a répából kinyerni. Ezt a cukrot kapjuk az USA-ból hatalmas mennyiségben, és az ivólevekbe, élelmiszerekbe, mindenbe ez kerül. Ezzel az a baj, hogy az USA még mindig óriási mennyiségben használ atrazint a kukorica gyomirtására, amiben felhalmozódva végső soron az embert károsítja. A férfiak férfiatlanok, a nők meddők lesznek tőle.

A másik baj csak hab a tortán, hogy ez tulajdonképpen monoszacharid, amivel ekkora mennyiségben az emberi szervezet nem tud mit kezdeni. Felborul tőle a bélflóra, ami ezer más bajság okozója.

Szóval vizsgáld felül a pasi étrendjét, ls TALÁN még helyrehozható a dolog.

2020. febr. 26. 15:26
 62/73 anonim ***** válasza:
0%
Ezaz! Akkor azért nincs csajom, mert sok üditőt iszom! Inkább maradok az üccsinél :D
2020. febr. 26. 15:31
 63/73 anonim ***** válasza:
19%

Igen a 61#igaza van.

Nem tudsz fözni!!!

Ha lesz rendes kaja,akkor meg leszel dugva!

2020. febr. 26. 15:47
 64/73 A kérdező kommentje:

Tudok főzni, nem ez lesz a baja sosem hagy maradékot maga után és mindig mondja, hogy a saját anyja sem tud jobbat, (persze lehet ezt csak azért mondja hogy ne sértsen meg).

5-kor fog hazajönni, és kíváncsi leszek a válaszaira mert elbeszélgetek vele, ha nem változtat kész vége, keresek olyat aki legalább "arra" használ nem csak el van mellettem.

2020. febr. 26. 15:58
 65/73 anonim ***** válasza:
74%

Azert jó lenne ha komolyan el tudnál vele beszélgetni erről. Lehet írták már, nem olvastam el az összes eddigi választ, de simán lehet, hogy valami nyomasztja régóta, önbizalomhiányos, rossz tapasztalata volt, vagy ezer más okot tudnék írni, ami lehetséges. Persze elvicceli és próbálja nem mutatni, de tuti hogy őt is bántja a dolog, hidd el.

Ezért azt mondom, hogy ha szereted őt akkor azon kéne lenned, hogy beszélj vele végre őszintén, és ha előjön valami elfogadható magyarázattal, tudasd vele hogy elfogadod, de szeretnéd ha együtt valahogy sikerülne megoldani, mert neked is vannak igényeid, és ezt meg cserébe ő fogadja el.

De ez csak egy tanács, szerintem ez a "dugj meg végre vagy mehetsz amerre akarsz" megoldás amit itt javasoltak páran elég primitív. De persze te tudod, hogy érdemes-e megpróbálni helyrehozni.

2020. febr. 26. 16:09
 66/73 anonim ***** válasza:
100%
Mit válaszolt? Őszíntén már én remélem, hogy sikerül!
2020. febr. 27. 00:50
 67/73 A kérdező kommentje:

Na jó, ezt nekem még meg kell emésztenem az biztos, sőt ha leírom ti sem hinnétek el de ezek után ezt már pláne nem hagyom magamban.

Az a baja, hogy az exe kiröhögte mert, hogy nem elég férfias nem vitte el ide oda kocsikázni stb, folyton megalázta emiatt ráadásul többször megcsalta állítása szerint volt egy alkalom konkrétan a szakításuk előtt közvetlen, hogy 2 férfival csalta meg a saját ágyában.

Meg hogy szerinte én is ezt csinálom csak titokban és még "nem buktam le" azért nem közeledik mert szerinte valaki vagy valakik naponta lerendeznek, mondtam neki, hogy egy komplett idióta akkor minek ráznám magam előtte tök pucéran, minek öltöznék ki neki minek csinosítgatnám magamat ha más lerendezne előtte, volt már példa arra is hogy szabadságot vettem ki azzal az ürüggyel, hogy rosszul érzem magam holott tudtam, hogy ő is aznap van szabadságon de mondta hogy hagyjam ne vegyem ki, én csak azért kivettem pont azért hogy vele lehessek nem holmi szeretővel vagy az isten tudja mivel. És ez a baja, ezt nem mondta el 3 hónap alatt, oké, hogy nincs közöm az exéhez de engem miért kell hozzá hasonlítania? Se külsőre nem hasonlítunk belsőre meg főleg nem. És azt mondta bizonyítsam be neki, hogy nincs szeretőm (?). Most mit kezdjek vele? Mit bizonygassak neki, amikor nincs mit, hát ha tehetném vele lennék a hét minden napján, de ezek a kifogásai meg fél, hogy én ugyanezt teszem.

2020. febr. 27. 17:41
 68/73 anonim ***** válasza:
100%

Elárulnál nekem egy dolgot?

Ha ez mind így van ahogy mondod. Nem közeledik sőt kb interakcióban sincs veled, akkor mi volt az ami levett a lábadról, vagy mi volt az ami megfogott benne? Mert bár "külső szemlélő" itt mindenki, szerintem senki nem érti, hogy mégis mi alapján jöttetek össze vagy mint alapszik a kapcsolatotok. Max azt tudom elfogadni, hogy te reménytelenül kapaszkodsz valamibe, de mi ez ha semmi nem is volt?

Bocs, ha kicsit nyers, vagy durva de a lényeg szerintem kivehető.

2020. febr. 27. 18:20
 69/73 anonim ***** válasza:
96%

Mit bizonygassal neki? SEMMIT!!

Én mondjuk férfi vagyok de ha valaki azzal gyanusitana hogy napi szinten megcsalom, azonnal kib..sznam. Nem csak brutál paranoid, de ráadásul egy utolsó sz..r alaknak gondol.

2020. febr. 27. 23:49
 70/73 anonim ***** válasza:
28%
Kicsi neki, ennyire egyszerű... És/vagy az önbizalma 0...
2020. febr. 28. 08:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!