Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ez most komoly? Ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez most komoly? Ennyire töketlenek vagytok?

Figyelt kérdés

A barátommal együtt vagyok 3 hónapja és nem akar megdugni, és nem is azt mondom, hogy szeretkezni vagy együtt lenni mert már igényelném, hogy megdugjon de nem történik semmi.

Ha otthon vagyunk már nem is veszek fel bugyit meg szinte semmit, mindig kölcsönkérem a pólóját ami épphogy eltakar ott lent, de mindig pucsítok neki, lehajolok "véletlen elejtett dolgokért" és satöbbi, akkor látszik a lényeg de nem történik semmi, próbáltam már azt is, hogy se póló se semmi, de akkor meg felöltöztet azzal az ürüggyel hogy ne bohóckodjak már persze mindezt nevetve mintha viccből csinálnám nem akarom konkrétan MONDANI, hogy "b*ssz már meg te idióta", pedig csinos vagyok 54 kg vagyok nem is vékony nem is telt szép arcom van, büdös sem vagyok, nem is vagyok r*b*nc, mi lehet a baj? Miért nem akar megdugni?

A többi srácot is kérdezem ti is ilyen töketlenek vagytok? Vagy csak az én pasim, vagy mi? :((

2020. febr. 25. 21:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 A kérdező kommentje:
Biztos nem szűz, az előző barátnőjével 3 évig (!) voltak együtt. 1 év után jöttem vele össze.
2020. febr. 25. 21:54
 22/73 anonim ***** válasza:
100%
A fejleményeket majd mondd el nekünk:)
2020. febr. 25. 21:55
 23/73 anonim ***** válasza:
100%
Aszexuális, szorongásos zavarban szenved vagy tényleg szűz és fél a hirtelen kitárulkozásodtól.
2020. febr. 25. 21:55
 24/73 anonim ***** válasza:
100%
Hű ez már szinte x akták, akkora talány. Ez elképzelhetetlen, max vagy meleg, vagy direkt szivat, mert mi az hogy azt mondja ne bohóckodj? Á ilyen biztos nincs, hetero normális férfinél. Lehet hogy ő transzszexuális, és nincs is neki, fél hogy nehogy meglásd mi van ott. Lehet hogy szó szerint töketlen :)
2020. febr. 25. 22:01
 25/73 A kérdező kommentje:

Most megnyugtattatok köszi. :/

Nem, nem csak a szexről szól egy kapcsolat, de gondoljatok bele kicsit a helyzetembe, mondjuk nem hiszem, hogy menni fog.

2020. febr. 25. 22:06
 26/73 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le vele beszélni erről, abból úgysem lesz semmi előrelépés, hogy mi itt találgatunk. A kapcsolatok alapja a kommunikáció, ne félj elmondani neki, hogy mi a problémád.
2020. febr. 25. 22:11
 27/73 A kérdező kommentje:
De ennél konkrétabban nem tudom megértetni vele, hogy mit akarok, mondani hiába mondom, csak legyint (?) hiába, ha az arcára ülnék meztelenül miközben a nappaliban tévét néz szerintem az se érdekelné, inkább megfulladna mintsem hogy megdugjon. ://
2020. febr. 25. 22:15
 28/73 anonim ***** válasza:
64%

Akkor szakíts. Bár szerintem még mindig kamu, és jót röhögtök a pasiddal a sok lúzer válaszon, mert nincs jobb dolgotok.

Volt már pár privát beszélgetésem nőkkel, és a legszánalmasabb szemetek voltak, mert játszották az agyukat itt másoknak, mert sírtak, hogy nekik milyen rossz; aztán bevallották végül a nagy vigasztalások közepette, hogy ja, mi jót röhögtünk rajtad. Kb nálad is ez a helyzet.

2020. febr. 25. 22:17
 29/73 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá, hogy "Na, akkor ki vele, ne raboljuk fölöslegesen egymás idejét, miért nem akarsz szexelni velem?"
2020. febr. 25. 22:18
 30/73 anonim ***** válasza:
100%
Vele nem próbáltál meg beszélni, és nem csak utalgatni?
2020. febr. 25. 22:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!