Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ez most komoly? Ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez most komoly? Ennyire töketlenek vagytok?

Figyelt kérdés

A barátommal együtt vagyok 3 hónapja és nem akar megdugni, és nem is azt mondom, hogy szeretkezni vagy együtt lenni mert már igényelném, hogy megdugjon de nem történik semmi.

Ha otthon vagyunk már nem is veszek fel bugyit meg szinte semmit, mindig kölcsönkérem a pólóját ami épphogy eltakar ott lent, de mindig pucsítok neki, lehajolok "véletlen elejtett dolgokért" és satöbbi, akkor látszik a lényeg de nem történik semmi, próbáltam már azt is, hogy se póló se semmi, de akkor meg felöltöztet azzal az ürüggyel hogy ne bohóckodjak már persze mindezt nevetve mintha viccből csinálnám nem akarom konkrétan MONDANI, hogy "b*ssz már meg te idióta", pedig csinos vagyok 54 kg vagyok nem is vékony nem is telt szép arcom van, büdös sem vagyok, nem is vagyok r*b*nc, mi lehet a baj? Miért nem akar megdugni?

A többi srácot is kérdezem ti is ilyen töketlenek vagytok? Vagy csak az én pasim, vagy mi? :((

2020. febr. 25. 21:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 A kérdező kommentje:
Mintha direkt csak húzná az agyamat, nagyon elegem van, a szavaim pedig mintha süket fülekre találna. Lehet felhozom neki a szakítást meghogy van már másik pasim és ő amúgy is lerendez mindig, akkor talán észhez tér vagy valami.
2020. febr. 25. 22:53
 42/73 A kérdező kommentje:
Mármint nincs másik pasim csak lehet erre bedurvulna falhoz szorítana stb vagy valami én már azt sem bánnám ha úgy csinálná hogy csak neki legyen jó és csak "használna" de nekem lányként nagyon rosszul esik, főleg hogy mindig azon vagyok hogy csinosabb és csinosabb legyek. :// pedig aztán belsőre sem vagyok sem hárpia, sem semmi ilyen sőt talán túl toleráns is vagyok de már kezd elfogyni a türemem
2020. febr. 25. 22:57
 43/73 anonim ***** válasza:
30%

Filmekben biztos erotikus az ilyen jelenet, a valóságban csak ki fog dobni és elterjed rólad hogy megcsalos r..bi vagy.

Amúgy meg kösd le magad és máris nem lesz ilyen gondod.

2020. febr. 25. 23:02
 44/73 anonim ***** válasza:
100%
De mégis mi a fene van ebben a pasiban, ami miatt annyira ragaszkodsz hozzá, kérdező?
2020. febr. 25. 23:06
 45/73 anonim ***** válasza:
100%

Szerelmes vagy bele?

Beszélj vele, mondd meg, hogy neked egy kapcsolathoz ez is hozzá tartozik és szex nélkül nem megy. Nyugtasd meg, hogy nyugodtan elmondhatja őszíntén mi az oka, hogy tartózkodik.

Az előttem szóloknak lehet igaza, vagy komplexusa van valami miatt, vagy szélsőséges esetben erkölcsi okok miatt tartózkodik. Nekem pl. volt egy ilyen haverom, aki azért ment szét a csajával, mert szerelemből akarta elveszíteni. A lány-aki köztudottan nimfománnak vallotta magát- egy idő után megcsalta és ezt követően szakított a sráccal. Szóval ilyen is van. Bár tudom, hogy itt nem teljesen ez a helyzet. Jó kapcsolat ide vagy oda nem tud őszíntén egy éppkézláb indokot mondani, akkor legyetek barátok! :)

2020. febr. 25. 23:11
 46/73 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy aszexualis és az előző kapcsolatában sem szexelt?
2020. febr. 25. 23:26
 47/73 peca1000 ***** válasza:
100%

A lényeg!

Láttad már a pöc...hét, vagy még nem?

2020. febr. 25. 23:31
 48/73 anonim ***** válasza:
100%

Nincs megelégedve a méretével, merevedési problémái vannak, v.ginája is van, meleg, aszexualis...stb...

Kerdezd meg és addig ne hagyd békén, amíg el nem mondja mi a baja!

Lehet neki ez a meztelen vagyok, hajolgatom, d.gjál már meg stílus nem jön be és csak elmegy a kedve.

A válaszaid nem olvastam, se a kommenteket!

N27

2020. febr. 25. 23:36
 49/73 anonim ***** válasza:
69%

Miért fiúkat kérdezel, a te pasidról van szó.

Nem tudom, én örülnék, ha egy pina látványától nem lenne olyan nevetséges, mint egy kutya, aki elkezdi hágni a plüssmacit. Plusz szopni sem kell.

Te meg... ez a használjon már... inkább hagyd el.

2020. febr. 26. 00:07
 50/73 anonim ***** válasza:
Nem kíván,ennyi.
2020. febr. 26. 00:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!