Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennel ha megtudnad a ferjednek eveken at tarto szeretoi kapcsolata van? Kort es nemet is irjatok 49/N

Figyelt kérdés

Tudod a lany nevet is.

Evek ota talalkozgatnak, uzleti utra folyamatosan magaval viszi.

2 gyerekunk van, a kisebb lany 15 eves. A nagy 19, mar kollegista.

Anyagilag jol elvagyunk.

De ha valnank mi lenne?

En 22 eve nem dolgozom, a diplomam semmit nem er igy!

Ossze vagyok torve.

Tudtam, hogy korabban volt szeretoje, akkor lebukott, de azt mondta nem fog tobbe ilyet csinalni es maradjunk egyutt a lanyok miatt.

Kozben meg ugyanazzal a nocskevel csal, mint regen.

2020. febr. 24. 01:13
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

24-es vagyok, és nem Rajtad élem ki a feszültségem, eszembe se jut ilyen. Viszont látod, szinte mindenki azonos véleményen van.

Írod,hogy tanulnál..pl. könyvelést..de az megint + idő, regisztráció nélkül a mérlegképes könyvelő nem könyvelhet, az megint plussz év. Ráadásul annyi gyakorlattal rendelkező könyvelő van, akik profik a jogszabályok háttérismeretében,hogy egy kezdőnek ennyi idősen szinte lehetetlen kialakítani az ügyfélkört.

Ha valahová elmész dolgozni, igyekvő vagy, nem zárkózol el, sőt, eleve jelzed,hogy,hogy szeretnéd magad továbbképezni, jobban jársz mintha munka nélkül elkezdenél egy képzést amivel lehet,hogy nem is tudnál elhelyezkedni.

2020. febr. 25. 08:55
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

29-es, valóban kapkodnak az olcsó munkaerő iránt, de a kérdező közel 50 éves, ezt ne felejtsd el. A munkáltatók inkább a fiatalabb korosztályt alkalmazzák, még akkor is, ha gyerekvállalás előtt állnak, bár manapság ez is kitolódik, vagy nem is aktuális. 50 évesen pályakezdőként nehéz munkát találni.

A gyerekvigyázás nem rossz ötlet,és a dajkaképző nem is annyira hosszú idő,és a költsége is kibírható.

Munkaviszonyos képzés kellene a nyugdíjra jogosultság miatt, bár ennyi idősen ha sosem állt munkaviszonyban a kérdező nehéz lesz összehozni a szükséges éveket.

2020. febr. 25. 08:59
 33/34 anonim ***** válasza:

Átgondoltam és a helyedben maradnék a szakmámnál, nem tanulnék újat. Keresnék gyakorlati helyet és jelezném, hogy nem fizetést szeretnék, hanem tapasztalatot. Mondjuk nem tudom, munkaügyi ellenőrzésnél mennyire szabályos az ilyesmi, de biztos lesz olyan hely, ahol örülnek az ingyen munkaerőnek. Önkéntesként is el lehet helyezkedni, bár kicsit macerás az adminisztrációja, olyan szempontból, hogy ha legálisan akarja csinálni az adott munkáltató, akkor be kell regisztrálnia az adott hivatalhoz, kap regisztrációs számot és onnan kezdve egy egyszerű önkéntes szerződéssel alkalmazhat.

Nem egyszerű, de biztos nem is lehetetlen bejutni egy ilyen szakmádba vágó helyre. Lehúzol ott néhány hónapot, az se baj, ha nem kellesz többre, mész másik helyre, ott is néhány hónap. Ezzel nem csak tapasztalatot szerezhetsz, hanem kapcsolati tőkét és ha üresedés van és jó voltál, hidd el, rád fognak első körben gondolni. Én közszférában dolgozok és nem egy kolléga úgy került be rendes státuszba hozzánk, hogy vagy gyakorlaton volt nálunk korábban vagy közmunkásként/kulturális közfoglalkoztatottként. A munkáltatók jobban szeretnek a biztosból választani, mint próbálkozni, hogy a próbaidő alatt bejön valaki vagy sem. Ehhez persze az kell, hogy az illető valóban nagyon jól teljesítsen, kiemelkedő munkát adjon ki a kezéből, akkor is, ha nem kap érte fizetést. Vállaljon akár túlórát is. Mivel jól álltok anyagilag, megteheted, hogy ingyen dolgozz. A férjed sem fog kidobni egy héten belül, eddig se vált el, ha másba szerelmes, emberként akkor is becsülhet téged (jó tudom, ez kisit furán hangzik ebben a helyzetben), meg fogja érteni, ha elmondod neki, hogy miért fogsz most egy ideig ingyen dolgozni. Mivel lelkiismeretfurdalás is bánthatja, kétlem, hogy ebbe belekötne. Anyagilag jól álltok, megengedhetitek magatoknak, hogy a gyakorlatszerzésre fordíts időt, akkor is, ha nem jár érte fizetés. Nem tudom, mi a szakmád, de szerintem egy év is nagyon sokat jelentene gyakorlat szempontjából, de van olyan szakma, ahova néhány hónap is elég lehet.

2020. febr. 25. 21:02
 34/34 anonim ***** válasza:
24%

Utolsó vagyok:

tényleg ne bízz abban, hogy a férjed még eltart 10 évig vagy kidobja a szeretőjét.

Nálunk 4 évig volt kulturális közfoglalkoztatott egy ötvenes hölgy, akit a férje egyik pillanatról a másikra otthagyott, mert szerelmes lett. Ez a hölgy ráadásul több, mint 10 évig a férje vállalkozásában dolgozott FEKETÉN. Nem ért igazán semmihez, bár nem volt rossz munkaerő. 4 éven át heti 40 órában dolgozott itt havi nettó 50 ezer Ft-os bérért. Emellett kézimunkával egészítette ki a jövedelmét, plusz takarítást vállalt. Ne akard megtudni, milyen létbizonytalanságban volt ezalatt. A lányára támaszkodik a mai napig. Erre a lányának a kapcsolata is ráment. Ráadásul már második éve riogatnak azzal, hogy a kulturális közfoglalkoztatási program megszűnik, de tavaly mégis folytatódott, idén viszont úgy néz ki, tényleg vége. Annyi szerencséje van, hogy most már jogosult nyugdíj előtti segélyre.

De jobban jársz, ha nem szolgáltatod ki magad ennyire és előre gondoskodsz magadról. Mert most nagyon fáj, de lehet, hogy megbékélsz a helyzettel és maradsz a kényelemben (bár én biztos vagyok benne, hogy egy nőnek bőven elég lenne a háztartást vezetnie és akkor se lenne naplopónak nevezhető), ezért meséltem el ennek a hölgynek a helyzetét, hogy bár a férje ott volt mellette, amikor a lányuk már valóban 20 körüli lett, úgy lépett le, mint a huzat és nem érdekelte, mi lesz a feleségével. Hozzáteszem, itt sem akarom elítélni a férjet, mert azt mi is észrevettük, hogy a hölgy a kényelmes helyi munkát választja inkább, mint mondjuk utazgatni dupla annyi fizetésért és elvégezni olyan fárasztó munkát mint TESCO árufeltöltő, ahova szerintem simán felvennék.

2020. febr. 25. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!