Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennel ha megtudnad a ferjednek eveken at tarto szeretoi kapcsolata van? Kort es nemet is irjatok 49/N

Figyelt kérdés

Tudod a lany nevet is.

Evek ota talalkozgatnak, uzleti utra folyamatosan magaval viszi.

2 gyerekunk van, a kisebb lany 15 eves. A nagy 19, mar kollegista.

Anyagilag jol elvagyunk.

De ha valnank mi lenne?

En 22 eve nem dolgozom, a diplomam semmit nem er igy!

Ossze vagyok torve.

Tudtam, hogy korabban volt szeretoje, akkor lebukott, de azt mondta nem fog tobbe ilyet csinalni es maradjunk egyutt a lanyok miatt.

Kozben meg ugyanazzal a nocskevel csal, mint regen.

2020. febr. 24. 01:13
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen valasztasod! Külön kell menned. Probalj olyan melot szerezni ahol van elég pénz az alberletre! Amik korulvesznek csak targyak,jobb ha nem sajnalod. Anyagilag meg lelkileg kell magad összerakni Alt az ilyen koruak jonnek a sok kifogással h miert nem,es inkabb maradnak. Van abba is logika h a kor miatt mar minden nehezebb. Van aki szeretok utan kutat.

Ha becsulod magad lepsz.

Ha nem.becsulod semmibe nem lepsz.

Nagy szrban vagy,de ebbol csak te tudod kihúzni magad.

2020. febr. 24. 13:43
 22/34 anonim ***** válasza:
68%

Strategia :

1 atgondolsz mindent,levonod a kovetkezteteseket. Új szemleletbol latsz dolgokat,odafigyelsz h megint ne es s ebbe a hibaba. Nem esel az a lo tuloldalara h minden ferfi egy szemet mert azzal csaj.magadnak hazudol egy jo nagyot!

Elkezdesz kokemenyen menni a penz utan.

Elkezdesz sportolni,kozmetikus,ruha,fodrasz amennyire csak.lehet de nem eroltetett modon!

Azert h ugy nezz ki h kelljel más ferdiaknak is.

Keresel olyan hobbikat baratokat allatokat amibol feltoltodsz lelkileg.

A gyerekiddel oszinten meglomunkoalod a helyzetet es h mire szamitsanak2meg h mi.miert2van.

Szoval befekteted az energiát es az meg fog terulni.

2020. febr. 24. 13:47
 23/34 A kérdező kommentje:

Koszonom az ertelmes valaszokat.

Baratnoim vannak sokan, akik segitokeszek. Most meg csak a legkozelebbi baratnoim tudjak, mi a helyzet, nem akarom, hogy menjen a szo.

Alberletet nem birnek fenntartani.

Nagyon jol vagyunk anyagilag.

Talan ha a haz elmegy, annak a felebol tudnek venni egy lakast, vagy kisebb hazat es azt fenntartani meg beleferne.

Az biztos, hogy elszurtam, hogy nem dolgoztam. En is tudom.

A hazassag lapos, mar ha lehet ezt meg hazassagnak hivni. Valoszinuleg a lanyok se dobbennenek meg, ha valnank. Lattam egy nyaralasos fotot a nagy telefonjan, a hatterben epp vitazunk, a tajat fotozta a dragam.

Szerintem mar most itt hagyna, csak o nagyon gyerekcentrikus, nem birna ki, ha csak hetvegen lathatna a kicsit. Na meg nem tudom a szereto mit szolna, ha hetvegeken egy 15 evest vesz a nyakaba, korban kozelebb vannak egymashoz, mint a ferjemmel, a lanyom kicsinalna a not.

Szerintem tanulas lesz a megoldas, meg van 4 evem, addig meg nyelek egy nagyot, szexelni ugyse szexelunk, mosok-fozok-takaritok es tanulok.

2020. febr. 24. 14:34
 24/34 anonim ***** válasza:
64%
Mármint mit tanulsz? Ez megint csak időhúzás. Gondolom negyvenes vagy,még tanulni akarsz..szerintem Te bennemaradnál ebben a házasságban a jólét miatt,csak tartasz attól,hogy ahogy nőnek a gyerekek a férjed majd kilép a házasságból. Vannak nők/férfiak akiket lehet sajnálni,de Téged bocs',de nagyon nem.Még mindig nem törekekszel arra,hogy eltartsd magad,inkább bennemaradsz ebben a megalázó helyzetben.
2020. febr. 24. 15:58
 25/34 A kérdező kommentje:

Ne legyel mar ilyen goromba. Most rajtam eled ki a feszultsegedet?

Igen, tudom, hogy elszurtam, ezt mar megtargyaltuk, nem kell meg ketszer belemrugni, vagy ettol neked jobb lesz a napod?

Nyilvan nem kezdek el jogot tanulni lassan 50 evesen, de peldaul tanulhatok konyvelest, a szamokkal ugyis jo vagyok. Sok ismerosom van, tudnek nekik konyvelni. Vagy tudok varrni, nagyon jol sutni.

Aztan meg ki tudja meg, annyi mindenfele szakma van. Ezt jobban at kell ragni.

Azt latom, hogy most hulye lennek a semmibe pattanni. Szoval igen, maradok es probalom behozni az evek maradasat.

Senki nem irta, hogy probaljam visszatartani, szoval valoszinuleg kulso szemmel is menhetetlen ez az egesz. 3 eve adtam neki egy eselyt, talan csak idot nyertunk: o is meg en is kitoltuk az elkerulhetetlent.

2020. febr. 24. 16:19
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad a francba a tanfolyamot! Dolgozz! Ha van beveteled utana mehetsz tanulni!Penzkereses legyen az első 3 helyen!
2020. febr. 24. 17:15
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de miért tanulsz ég ennyi idősen? Van egy diplomád már, inkább kabb keress állást.

Megmondanad mégis mi az oka, amiért odzkodsz a munkába allastol, valastol független? Nem szeretnél abszolút dolgozni?

2020. febr. 24. 21:52
 28/34 A kérdező kommentje:

Utolso, azert, mert semmit nem er az ezereves diplomam es igy teljesen ki vagyok szolgaltatva, hova kellenek?

Munkatapasztalat es valami jo szakma nelkul hol tudnek elhelyezkedni realisan nezve a dolgokat ennyi idosen?

2020. febr. 24. 22:01
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Nanana! Alljunk meg! Palyakezdoknek sincs munkatapasztalata megis kapkodnak az olcso munkaero utan! Ne programozd be az agyad h nem kellenel! Dehogy nem! Sok munkahoz olyan kepessegek kellenek ami nem feltetlen iskolaban tanulhato,vagy hozzaallas2pl. Van ahol jol kell dumalni van ahol teherbiro kepesseg van ahol precozitas van ahol kedvesseg .... Először munkatapasztalatokat szerezz ha keves a fizu majd valtogatid. Hidd el rengeted fs alacsony fizetesu munkahely van ahova alig tudnak embert szerezni! De lehetsz baby sitter is vagy idosek mellett gondozo. Kezd el!
2020. febr. 24. 23:21
 30/34 anonim ***** válasza:
20%

A kérdező otthon munkát végzett. Házimunkát. Úgy gondolom jól csinálta, különben a férje nem tartotta volna el. Ne szóljátok le.

De most lépnie kell, nem maradhat ebben a megalázó helyzetben.

Nem késő. Amit ti is írtatok, munkakeresés, apro lépésekkel önállóvá válni. Aztán válás, vagyonmegosztás. Ha vannak barátnők, segíthetnek.

2020. febr. 25. 04:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!