Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennel ha megtudnad a ferjednek eveken at tarto szeretoi kapcsolata van? Kort es nemet is irjatok 49/N

Figyelt kérdés

Tudod a lany nevet is.

Evek ota talalkozgatnak, uzleti utra folyamatosan magaval viszi.

2 gyerekunk van, a kisebb lany 15 eves. A nagy 19, mar kollegista.

Anyagilag jol elvagyunk.

De ha valnank mi lenne?

En 22 eve nem dolgozom, a diplomam semmit nem er igy!

Ossze vagyok torve.

Tudtam, hogy korabban volt szeretoje, akkor lebukott, de azt mondta nem fog tobbe ilyet csinalni es maradjunk egyutt a lanyok miatt.

Kozben meg ugyanazzal a nocskevel csal, mint regen.

2020. febr. 24. 01:13
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
78%
Azt azért nem mondanám, hogy 20 év nemdolgozás után a diplomád semmit sem ér. Diplomás nő vagy, ez kicsit emel az értékeden. A legtöbb munkakörbe amúgy bele lehet tanulni pár hónap alatt. Menj el Aldi/Lidl stb. pénztárosnak, ha nincs más lehetőséged. Kicsivel vagyok csak fiatalabb, mint te, és én is most váltok karriert.
2020. febr. 24. 07:32
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Én ott hagynám. Mi a szakmád? Egy jó szakmával otthonról is tudsz dolgozni vállalkozóként.
2020. febr. 24. 07:33
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy megalázó, kiszolgáltatott helyzet. Tudom, már késő, visszamenőleg nem lehet ezen változtatni, de tanulságos a történeted, sosem szabad eltartottnak lenni, bármilyen kényelmes, és bármennyire ezt akarja a másik fél.

Gondolj bele, így nyugdíjad sem lesz.Ez még választható helyzet, de mi van akkor ha a párod beteg lesz esetleg, vagy mégis úgy dönt,hogy szakít, és otthagy Téged ebben a helyzetben?

Ne hezitálj, keress munkát. Nem kell a diplomáddal, anélkül se lesz egyszerű hiszen minden munkáltatóban felmerül,hogy eddig miért nem dolgoztál, és mire vagy képes.

Ezt a lépést már akkor meg régen meg kellett volna tenned, de legkésőbb akkor, amikor először szerető bukkant fel a láthatáron.

Nő vagyok, Hozzád hasonló korú.Sajnos meghalt a férjem egyedül neveltem a gyerekemet, aki két diplomát szerzett. Nem volt könnyű, de mindig dolgoztam és megálltam a saját lábamon.

2020. febr. 24. 08:25
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Mit tennék? Elsősorban munkát keresnék sürgősen. Miért nem dolgoztál ennyi ideig? Ki vagy neki szolgáltatva így. Ha már megy a munka, elválnék. A gyerekek már nagyok. Én is azt várom, legyenek nagyobbak, és rögtön lépek.
2020. febr. 24. 09:27
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Hasznos tanács -én is ezt írtam-,hogy keress állást. Viszont ha sosem dolgoztál el nem tudom képzelni hogy illeszkedsz be a mai rohanó világba ahol már betanulási időt/lehetőséget se adnak. Eleve beilleszkedni egy munkahelyi kollektívába se egyszerű.

Hogy telnek a mindennapjaid?Jársz társaságba/boltba/ ügyet intézni?

2020. febr. 24. 09:38
 16/34 anonim ***** válasza:
25%

Olyan nincs hogy nem tudsz elhelyezkedni. Takarítás? Ahhoz nem kell diploma.

Ja ... hogy eddig hozzàd jártak takarítani? Vége az élősködésnek. Ha a kicsi kirepül a fészekből te is repülni fogsz.

Èn sem tudnék tisztelni egy olyan nőt aki eltartatja magát miközben egészséges.

2020. febr. 24. 09:53
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Biztos el tud helyezkedni, de a munkáltató nem tudom mennyire választja ki ha megmondja,hogy sosem dolgozott...

Kivéve ha nagyon jól tud kommunikálni és kivágja magát miért is nem.

Hozzánk jött egy jelentkező aki 3 éve nem dolgozik. Rögtön kérdésként merült fel,hogy miért nem?Nincsenek kicsi gyerekei, egészséges, sőt, ebben az esetben még diploma is van....

2020. febr. 24. 10:01
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

22 éve nem dolgozol. Ez döbbenetes. Maradj a seggeden. Fogadd el, hogy a férjed mással is összebújik, keress te is magadnak liberálisabb kikapcsolódást, akár szeretőt.

Ha lenne önálló egzisztenicád, akkor szóba jöhetne a válás, de így hova mennél?

2020. febr. 24. 10:59
 19/34 anonim ***** válasza:
70%
En kussolnék a helyedben és elfogadnàm hogy férjem félrekúr. Eddig eltartott, ennek ez az ára.
2020. febr. 24. 11:33
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a férjednek korábban is volt szeretője, mégsem léptél semerre. Nem tudom,hogy ezt most mennyire önszántadból tennéd, vagy tartasz attól,hogy a férjed szaktani fog és kényszerhelyzetbe kerülsz?

Miért pont most vetődött fel Benned ez kérdéskét?

2020. febr. 24. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!