Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit akar tőlem? Elegem van!
Figyelt kérdés
Van egy fiu,akit 1 eve ismerek...regebb egyeb sem volt csak hosszu besszelgetesek msnen,telefonon,mindig becezgetett,puszis jelek amiko koszontunk el..mostmar ez egyre ritkab...ritkan beszelunk messen,viszont talalkozgatunk.szerdan is meghivott,menjunk egyutt retyre es csutortokon is...a vizben oleltuk egymast,setaltunk..vasarnap ismer talalkozunk.de nem randi,mert ugye nem 2en megyunk hanem meg kb 4 haverja.akkor most mita akar?mertolelget?puszilgat?hiv el ide-oda?kezdek szerelmes lenni,es mar nem birok ketelkedni...bocsi,hogy nm magyar karakterrel irtam,..es azert hogy hosszu lett.segiitseg!mit tennetek a helyemben?:((
2010. júl. 23. 19:16
1/10 anonim válasza:
elég fúrcsa a srác..szerintem még nem tudja hogy mit akar..bizonytalan..akar is töled valamit, de nem is..mit tegyél? kérdezd meg töle, hogy akkor most mi is van/lesz köztetek és megtudod a választ
2010. júl. 23. 19:20
2/10 anonim válasza:
elsőnek igaza van tedd azt amit írt:)
2010. júl. 23. 19:21
3/10 A kérdező kommentje:
de nem akarom elveszteni,nem akarom,hogy nyomulos legyek...neha nagyon rendes,ha valaki megbant megolel,vigasztal,maskor meg be-beszologat a baratai elott..imadom(L)=((
2010. júl. 23. 19:21
4/10 anonim válasza:
Attól nem leszel nyomulós, hogy ennyi idő után rákérdezel.
2010. júl. 23. 19:23
5/10 anonim válasza:
hat vagy tenyleg csak fel a srac es azert olelget meg puszilgat h lassa hogyan reagalsz....de az is lehet h csak ijen a termeszete....vannak ien pasik akik nem akarnak semmit a csajtol megis olelgetik...tapasztalatbol mondom :) de inkabb beszelgess vele errol es kerdezz ra a dologra :)
2010. júl. 23. 19:30
6/10 anonim válasza:
Szia!Valamilyen szinten én is ebben a cípőben járok!Csak én a volt barátommal vagyok így!Szakítani ő szakitott velem:(De ha én próbáltam mással járni ő látványosan féltényen vt a múltkor pedig vtunk kirándulni látványosan összeakart hozzni a barátjával,de közben a hazafeleúton meg megkért üljek mellé(mivel én örülten szeretem még most is,persze h.odaültem) és ő megcsókolt!Én visszacsókoltam és ott csókoloztunk mindenki elött hosszúideig!Nah mind1 jól eltértem a témától!Én azt tanácsolom neked h.ha szereted ne hagyd h.ölelgesen,puszilgason csak azért mert neki ez jóó mert neked viszont fájni fog ha elutasit!Próbálj vele beszélni,vagy msnezni)talán könnyebb)
BÁR HOZZÁTESZEM ÉN SEM MEREK BESZÉLNI VELEM!:(
UI:Segitsetek nekem is mit tegyek???Hogyan szerezem vissza a vt barátomat???
2010. júl. 25. 16:42
7/10 A kérdező kommentje:
utolsó:a vt barátoddal nem beszéltétek meg ezt a csókolózásos szitut?
Amugy meg velem is ezvayn,csak épp hogy mi még nem jártunk,de ha összeakarok jönni valaki mással akkor folyton kezdi,hogy puszi s hogy menjek hozzá filmeszni,és amikor senki sincs a láthatáron akkor elhidegül...ezt már vagy 5x eljátszodtuk.
2010. júl. 25. 18:02
8/10 anonim válasza:
Háát nem igazán beszéltük meg mert nem is tudom miért...:S:S
Rem összejön neked:)♥
2010. júl. 25. 19:09
9/10 A kérdező kommentje:
de egyszerően gyáva vagyok neki elmondani mit érzek..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!